Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Dynetrekksett


Som man reder ligger man, og i dette tilfellet er det veldig flaks. Vi har dynetrekk i en rekke forskjellige materialer som det er veldig deilig å krype under etter en lang dag. Her har vi samlet vårt brede utvalg av fantastisk stilige dynetrekk og dynetrekksett av høy kvalitet fra mange kjente merker. Gi sengen din et løft ved hjelp av nydelige dynetrekk og sov i luksus!

Dynetrekksett i god kvalitet

Et godt dynetrekksett handler ikke bare om utseendet - det handler om materiale og kvalitet. Dynetrekksett i bomull, dynetrekksett i syntet, dynetrekksett i lin eller dynetrekksett i sateng, de påvirker alle hvordan vi sover om natten.

Den viktigste funksjonen til soverommet er at det skal være koselig. Tross alt er det her vi tilbringer en tredjedel av livet vårt. Derfor er det viktig at sengetøy matcher interiøret og ikke minst at de har farger og design som appellerer til de som skal sove der. Enten du foretrekker enfargede dynetrekksett som beige dynetrekksett og dynetrekk i pastell, eller mer detaljerte design med dynetrekksett i paisley og blandede farger, kule dynetrekksett eller litt varmere dynetrekksett, er det noe for alle hos oss. Denne store variasjonen i design og farge er tilgjengelig for dynetrekksett til enkeltsenger og også som dynetrekksett for dobbeltsenger og dynetrekksett for dobbeltsenger, slik at du kan kjøpe akkurat det stilige dynetrekket du ønsker. Et dynetrekksett 220x220 eller dynetrekk 240x220 passer til en dobbeltseng. Dynetrekksett 150x210 cm passer til en enkeltseng.

Dynetrekksett i lin, bomull eller sateng

Dynetrekkets materiale og kvalitet kan være forskjellen mellom god natts søvn og irriterende oppvåkning på grunn av feil temperatur. Et dynetrekksett i lin er både slitesterkt og puster godt slik at søvntemperaturen reguleres på en fin og effektiv måte, mens et skikkelig fint dynetrekksett i bomull kan føles lett og fantastisk mot huden. Luksuriøse dyner er virkelig noe du bør unne deg hvis du vil at søvn skal være en virkelig avslappende opplevelse hver natt, slik at du føler deg uthvilt hver morgen. Skjem deg bort med litt nytt, nydelig sengetøy og se hvordan søvnen din påvirkes til det bedre. Match putetrekk og laken med sengetøy for en fin seng og en god natts søvn. Et smakfullt og luksuriøst sengeteppe topper sengen din som prikken over i’en. Hos oss finner du også økologisk sengetøy til både dobbeltsenger og enkeltsenger.

Kjøp dynetrekksett til enkeltsenger og dynetrekksett til dobbeltsenger fra kjente og populære merker som Mille Notti, Gripsholm, Marimekko, Beach House og Gant.

Rikelig med variasjon

Hos Sleepo trenger du aldri å velge mellom kvalitet og pris, men kan finne mange forskjellige typer dynetrekksett online, uansett hvilke materialer og farger du ønsker. Vi har ofte gode tilbud og salg på dynetrekksett, så det lønner seg å besøke oss ofte. Vårt utvalg av dynetrekksett og dynetrekksettsett er stort, og vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp, slik at besøket hos oss blir så enkelt og greit som mulig. Vi sørger også for rask levering slik at du kan nyte dynetrekkene dine så raskt som mulig.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;