Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

PUTER

Nattesøvn er noe av det viktigste som finnes for oss mennesker. For at din skal bli god, trenger du en pute som dekker dine behov. Hos Sleepo har vi et bredt utvalg av puter, alt slik at du kan finne puten du trenger. I vår kategori for puter finner du blant annet store puter, luksuriøse dunputer og lettstelt fiberputer og ergonomiske puter.

Gode puter

Alle trenger en ordentlig god pute for å sove komfortabelt og ergonomisk. Hos Sleepo har vi et stort utvalg av puter av høy kvalitet for alle slags behov.

Puter for dine behov

Nattesøvn er noe av det viktigste som finnes for oss mennesker. For at din skal bli god, trenger du en pute som dekker dine behov. Hos Sleepo har vi et bredt utvalg av puter, alt slik at du kan finne puten du trenger. I vår kategori for puter finner du blant annet store puter, luksuriøse dunputer og lettstelte fiberputer. Vi har også ergonomiske puter i tempurmateriale for deg som trenger litt ekstra støtte for nakken når du sover. Ikke glem at søvn ikke er det eneste som krever gode og stilige sengeputer. Vårt utvalg av reiseputer gir deg en komfortabel reise på tog eller buss. Du finner også seteputer og korsryggstøtte for ergonomi i hverdagen hos oss.

Gjør hverdagen bedre med gode puter

Hverdagen din kan faktisk bli mye bedre hvis du investerer i gode puter av høy kvalitet. Hos Sleepo finner du de fleste typer puter online. Vi har veldig store puter i både dun og fiber. Kjøp noen ekstra og oppdag hvor stilig og luksuriøs sengen din plutselig føles når du rer sengen med dem. Kombiner med en fin dundyne eller en fiberdyne. Gjør også turen mer komfortabel med en korsrygg- eller nakkepute. Skjem bort kroppen din og invester i god støtte i form av en pute. For de av dere som tilbringer mange timer på kontorstolen, kan en virkelig god setepute være en klok investering. Alle Sleepos puter kommer fra kjente merker og er av høy kvalitet.

Kjøp kvalitetsputer hos Sleepo

Vi setter pris på en god natts søvn og komfort, og derfor har vi puter fra kjente merker for alle typer behov. Vi sørger alltid for at produktene våre er av god kvalitet og har en god pris, derfor finner du gode og billige puter i sortimentet. Hos oss handler du alltid behagelig online. Vi sørger også for å alltid levere varene dine raskt.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;