Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

fatboy

Fatboy lanserte sitt første produkt i 2002, sakkosekken Original, som satte merket på kartet, og som fremdeles er like populært. Hos Fatboy finner du i dag et bredt utvalg av puffer, hengekøyer, belysning og mer til innendørs og utendørs bruk i både nøytrale og mer fargerike nyanser. Opplev fantastisk komfort med produkter fra Fatboy!

Fatboy

Tør å bryte mønsteret

Å sette den moderne forbrukeren i bås har aldri vært Fatboys mål. I stedet håper det voksende selskapet å kunne inspirere sine kunder til å tenke fritt og si ha det til det konservative når det er på tide å pusse opp hjemme. Samtidig trenger du ikke å gå på akkord med verken kvaliteten på produktet eller designet. For kunden handler det derfor om å tørre å skille seg ut. Hos Fatboy blir du tilbudt nettopp det - en mulighet til å skille deg ut fra mengden.

Fatboy - en moderne klassiker

Se etter enkelhet og vakre former, og legg deretter til glade farger og naturalistiske mønstre, så får du en Fatboy. Fatboy produserer produkter for alle familiemedlemmer - fra barn til voksne og selvfølgelig kjæledyr. Sakkosekken Fatboy the original fra 2002 er så populær i mange hjem at den har blitt en moderne klassiker.

Praktisk romslighet

Fatboy er basert på lek og fantasi for å skape et kreativt og innovativt design som skiller seg ut fra mengden og lager et stort smil om munnen hver gang du trenger å slappe av. Det er din egen fantasi som velger om du skal sitte, legge deg, bare kose deg eller leke. Det at Fatboy også har tenkt på miljøet, betyr at produktet bare blir mer attraktivt. Alle Fatboy-produktene er laget med miljøvennlige materialer både på innsiden og utsiden. De er veldig holdbare, og takket være det kraftige nylontrekke er møblene svært lettstelte. Materialet er behandlet slik at det er vann- og smussavvisende. Så du kan bare tørke av Fatboy, og den er som ny igjen. Produktet Headdemock tåler all slags vær, men kan også brukes innendørs hvis ønskelig. Her på Sleepo finner du et bredt utvalg av produkter fra Fatboy-merket. Du kan kjøpe ting som lamper, puffer, puter og hengekøyer. Fatboy har produktene for deg som tør, og vil, bryte det konservative og tradisjonelle mønsteret når det gjelder interiør i hjemmet. Mange møbler kommer i sterke farger, noe som hjelper deg med å sette et individuelt preg på interiøret ditt. Ved hjelp av Fatboys produkter skaper du et fargerikt og avslappet rom hvor du har mulighet til både arbeid og lek. Len deg tilbake i Headdemock med en god bok, eller sett deg i en puff med laptopen din for å jobbe. Vi tilbyr mange av Fatboys produkter til kampanjepris her på Sleepo slik at du har sjansen til å gjøre ordentlig gode kjøp i nettbutikken vår. Pengene du sparer på dette kan du i stedet bruke på andre morsomme aktiviteter - eller hvorfor ikke et nytt kjøp på Sleepo? Tør du å skille deg ut og bryte mønstre? Vil du ha et hjem som ikke ser ut som alle andres? Da er Fatboy noe for deg!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;