Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Laken

Laken danner grunnlaget for oppredningen din. Det er på lakenet du ligger, og det er viktig at du finner et laken med riktig følelse for deg. Bomull, sateng og polyester er materialer som ofte brukes til laken. Forskjellen i kvaliteten på lakenene bestemmes av hvilket råstoff som brukes og hvilke veveteknikker som brukes.

Stort utvalg av laken

Et godt laken som passer til din personlige smak forbedrer følelsen når du ligger i sengen og skaper utgangspunktet for en god natts søvn. Her finner du laken i forskjellige farger, materialer og størrelser. Du finner også konvoluttlaken og formsydde laken, såkalte "Draw-on sheets". Et kvalitetslaken skaper en luksuriøs følelse på soverommet!

Laken i materialer til alle anledninger

Laken danner grunnlaget for oppredningen din. Det er på lakenet du ligger, og det er viktig at du finner et laken med riktig følelse for deg. Bomull, sateng, polyester og lin er materialer som ofte brukes til laken. Forskjellen i kvaliteten på lakenene bestemmes av hvilket råstoff som brukes og hvilke veveteknikker som brukes.

Bomull er et allsidig og lettstelt materiale som tåler mye belastning og slitasje. Bomullslaken kan vaskes mange ganger før du ser slitasje på produktet, og det er et materiale som har evnen til å avkjøles ved varme temperaturer. Råmaterialet som danner tekstilfiberen kommer fra planter av bomullsslekten. Det er et rimelig materiale og bomullslaken kan være basen hjemme i hverdagen. Myke og komfortable laken i lintøy og lintøy gir en fin følelse mot huden og blir bare mykere jo mer du bruker dem. Laken i lin er slitesterkt, puster og absorberer fuktighet.

Deilig og svalt med satenglaken

Satenglaken tar skrittet videre mot en mer luksuriøs følelse. Å ligge på satenglaken føles mykt, behagelig og svalt. Når satenglaken veves, brukes en spesiell teknikk som betyr at en stor del av trådene ligger mot stoffets overflate. Trådene brytes dermed ikke av møtende tråder og resultatet er en myk og behagelig følelse, finere glans og et fantastisk fall. For å holde satinglaken fine i lang tid, bør du unngå å tørke dem i tørketrommelen. Du bør også stryke eller mangle satenglakenene dine for å presse ned fibrene og opprettholde den fantastiske følelsen.

Percalelaken er en luksus

Parcalelaken er vevd med ekstra tynne garn og overflaten blir ekstraordinært glatt med en følelse mot huden som slår de fleste andre materialer. Glansen er ikke alltid like fin som i satenglaken, men percalelaken er svale, komfortable og innbyr til behagelig hvile i sengen. I tillegg til den fantastiske følelsen av luksus, er percale et lettstelt materiale som er like slitesterkt som tradisjonelle bomullslaken. Percalelaken er lakenenes Rolls Royce.

Laken fra populære merker

Her kan du kjøpe laken fra populære kvalitetsmerker som Gant, Himla, Beach House, Mille Notti & Gripsholm for å nevne noen. Du finner alle tenkelige størrelser som tradisjonelle for enkeltsenger og dobbeltsenger i størrelsene laken 120, laken 140, laken 160 laken 180 cm og laken 210 cm. Ha gjerne et sett med laken hjemme i forskjellige farger for å kunne blande og matche innredningen på soverommet og annet sengetøy.

Her hos oss kan du kjøpe laken online og selvfølgelig vil du også finne andre produkter til soverommet og resten av hjemmet som senger, sengetøy, møbler til hjemmet, sofaer og andre møbler.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;