Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sengegavl

Føler du at det mangler noe på soverommet ditt? Kanskje det er en sengegavl som mangler for at rommet skal se komplett ut? Man kan sove i en seng uten sengegavl, men den kan føles naken og kjedelig. Med en gavl siste finish, sørger du for å gi soverommet ditt et stilig løft som skaper en luksuriøs følelse. Velg mellom sengegavler i forskjellige former, farger, materialer og stiler som passer best til din seng. Velg blant favoritter Art, Celine, Stella og Cleo!

Dekorer soverommet med en sengegavl

Føler du at det mangler noe på soverommet ditt? Kanskje det er en sengegavl som mangler for at rommet skal se komplett ut. Selv om en seng uten sengegavl kan sove i, kan den føles naken og kjedelig. Med en sengegavl som et supplement, sørger du for at soverommet ditt får heis mens du optimaliserer forholdene dine for en god natts søvn. En sengegavl kan ha både funksjonelle og utseendemessige fordeler - så sørg for å velge en som passer til sengen din. Velg blant favoritter Art, Celine, Stella og Cleo!

Våre sengegavler er tilgjengelige i mange forskjellige materialer som luksuriøs fløyel og i flere populære farger og nyanser av både beige og grå. Noen er tykke og myke, slik at du kan lene deg mot dem uten å få ryggsmerter. Det passer bra hvis du for eksempel liker å sitte oppreist og lese før du legger deg. Andre er laget av tre fordi det passer bedre med resten av innredningen på soverommet. Det beste tipset er å velge en som passer inn i din interiørstil. Du kan alltid bytte den ut hvis du har lyst på forandring.

Koselig følelse med sengegavl

Med en sengegavl får du enda en mulighet til å sette ditt eget preg på soverommet. Hvis du er interessert i interiør, ønsker du sannsynligvis at hver detalj skal være perfekt. En gavl har større effekt på rommet enn mange tror, det skaper en mer koselig følelse og sørger for at du ikke støter hodet mot veggen. Bare vær sikker på å kjøpe en som passer til størrelsen på sengen din. En sengegavl som er for bred eller for smal risikerer å skape stygge og ubehagelige kanter.
Hos Sleepo har vi sengegavler for enhver smak og stil. Her velger du mellom kjente svenske merker som produserer gavler med lang levetid. Vi i Sleepo spesialiserer oss på sengegavler og tilbyr sengegavler med en unik design som holder høy kvalitet. En annen av våre populære produsenter er Mille Notti. De er kjent for sine pikerte gavler som er tilgjengelige i flere forskjellige stoffskygger.

Hvis du leter etter gavler i en bestemt størrelse, har vi gavler i størrelse 80 til 210. Gavlen leveres med eller uten gavlpute, avhengig av modell. La sengegavlen være soverommets mest stilige interiørdetalj, og bestill det enkelt og komfortabelt direkte fra oss.

Uansett hvilket merke, materiale eller hvilken farge du velger, er det både komfortable og stilige valg som passer til sengen din og soverommet ditt. Neste gang du lener hodet mot puten, trenger du ikke å bekymre deg for å treffe veggen eller lage stygge flekker på tapetet.

Gavlstørrelser: Sengegavl 80, Sengegavl 90, Sengegavl 105, Sengegavl 120, Sengegavl 140, Sengegavl 160, Sengegavl 180 og Sengegavl 210 Har du riktig seng til sengegavlen? Hos oss på Sleepo finner du flere senger i veldig god kvalitet som passer perfekt og matcher ditt nye sengegavl i både farge og materiale.

Kontakt kundeservice

Hvis du har flere spørsmål om sengegavler, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med å velge riktig seng og sengegavl. Hjertelig velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;