Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

tempur

Tempur er et kjent og populært merke som produserer madrasser, puter og senger. I mange år har Tempur-produkter blitt utviklet av søvneksperter og ingeniører for å gi deg en tilpasset komfort for kroppen din og en god natts søvn. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve den fantastisk vektløse følelsen med uslåelige produkter fra Tempur.

Største utvalg & raske leveranser av Tempur®-produkter

Om TEMPUR

På begynnelsen av 1970-tallet utviklet National Aeronautics and Space Administration, også kjent som NASA, et materiale som ville avlaste presset da astronauter ble lansert i luften. Disse forskerne vil bidra til det som senere ble Tempur-produksjonsanlegg, som fokuserer på å produsere dette spesielle materialet til søvnprodukter som madrasser og puter. Tempur-merket er et globalt selskap med kunder over hele verden. Det er ikke bare privatkunder som kjøper produkter fra Tempur - sykehjem og sykehus har også innsett verdien av Tempur-produkter.

Trykkavlastningen som Tempur tilbyr er uvurderlig for sengeliggende pasienter, ettersom risikoen for at de skal utvikle liggesår reduseres. De unike materialene i Tempurs produkter former seg etter kroppen din og hjelper deg med å sove ordentlig. Liggestillingen din blir skånsom mot kroppen. Materialet er mykt der det skal være og fast der du trenger det. Med en madrass fra Tempur får du en følelse av vektløshet og en helt fantastisk sovekomfort.

En Tempur-pute gir god støtte til hodet og nakken siden den gjør at hodet kan synke litt ned, noe som forhindrer at du ligger i en ubehagelig stilling. Hvis du ofte våkner med stivhet i nakken, er en Tempur-pute en god investering. Puten, som kom i salg allerede i 1991, ble en umiddelbar suksess og er fortsatt veldig populær i dag. Produkter fra Tempur er også temperaturfølsomme. Dette betyr at kroppstemperaturen din er stabilisert slik at du kan sove godt gjennom hele natten. Hos oss på Sleepo kan du kjøpe produkter som senger, puter, madrasser, overmadrasser og putetrekk fra merket Tempur. Vi tilbyr et bredt spekter når det gjelder senger.

Vi har senger i flere forskjellige prisklasser, og vi tilbyr jevnlig overlegne kampanjepriser der du som kunde kan spare flere tusen kroner. Du har også gode valg når det gjelder sengedimensjoner. Vi selger blant annet enkeltsenger i bredden mindre enn 80 cm og dobbeltsenger i større dimensjoner, for eksempel 180 cm. Disse er tilgjengelige i en rekke forskjellige farger, og her finner du stilige senger i fargene blå, grå og svart. Den populære kontinentalsengen fra Tempur er et fint tilskudd til alle soverom. De fleste er enige om at et Tempur-produkt er en god investering. Det er utført ulike undersøkelser av forskjellige produkter fra Tempur. Blant annet reduserer materialet som finnes i Tempur kroppsbevegelsene dine med opptil 80 prosent i løpet av en natts søvn og bidrar også til bedre blodsirkulasjon. Det gir deg en roligere, bedre søvn. Tempur brukes og anbefales av mer enn 75.000 medisinske eksperter over hele verden. Forbedre nattesøvnen din også!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;