Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

mille notti

Mille Notti ble grunnlagt i 1991 og har siden den gang utviklet førsteklasses tekstilprodukter til soverom og bad. Merket er synonymt med god kvalitet og tidløs design. Mille Nottis lidenskap for kvalitet er både kan både ses og føles i alle produktene som er designet for å gi soverommet og badet en fantastisk følelse av eksklusivitet.

Mille Notti Sengetøy & tekstiler

God kvalitet er varig, akkurat som et tidløst design. Derfor kan du være sikker på at alt som bærer Mille Nottis navn er av høyeste kvalitet og er produsert på en etisk og korrekt måte. Kvalitet, design og en etisk produksjonsprosess var også stikkordene da familiebedriften ble startet i 1991, og dette er fremdeles tilfelle i dag. Sengetøy, frottéhåndklær, dunprodukter og økologiske spa-produkter fra Mille Notti er bra for både kropp og sjel. I februar 2011 ble Mille Notti utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Sverige. Hoffleverandørenes produkter er i flere tilfeller verdensledende og gode eksempler på skandinavisk design av høy klasse. Mille Nottis produkter brukes til den kongelige familiens private bruk, men også til de forskjellige slottsadministrasjonene. I forbindelse med kongeparets reiser og statsbesøk, tar de ofte med gaver fra de forskjellige hoffleverandørene, og det er sannsynligvis ingen vill gjetning at gavene noen ganger kommer fra Mille Nottis fantastiske utvalg.

Mille Notti anbefales av Astma- och Allergiförbundet

Samme år som Mille Notti ble hoffleverandør, det vil si i 2011, ble dunsortimentet dere det første i Sverige som ble anbefalt av Astma- och Allergiförbundet. Mille Notti dun er Øko-Tex-sertifisert, noe som gjelder stoff fra putene og dynene, men også dun og fjær som brukes når puter og dyner fylles opp. Selve sertifiseringen betyr at dun og fjær bare kommer fra slaktede fugler. Det blir heller ikke brukt unødvendige giftstoffer i produksjonen, menneskene som jobber i produksjonsprosessen har rettferdige vilkår. Dynene og putene til Mille Notti er fylt med den fineste and eller gåsedun, og det er flere forskjellige størrelser og tykkelser å velge mellom. Hos oss på Sleepo kan du kjøpe flere kvalitetsprodukter fra Mille Notti. Vi har et bredt utvalg som inkluderer produkter som senger, madrasser, laken, puter, håndklær, pyjamaser, sengetepper og dyner. Her finner du Mille Notti Terry økologisk frotté i form av håndklær og badekåper, laget av den fineste kvaliteten. I sengene til Mille Notti sover du godt. Vi selger senger fra dette kvalitetsmerket i flere forskjellige størrelser - du kan kjøpe både en dobbeltseng i størrelsen 210 x 210 cm og en enkeltseng i størrelsen 80 x 200 cm fra oss. Myke dynetrekk og myke dyner og puter som passer for alle årstider garanterer også en god natts søvn. Mille Nottis produkter kommer i smakfulle, dempede farger som er enkle å matche med annet interiør. Vi tilbyr også jevnlig flere av produktene fra Mille Notti til ypperlige kampanjepriser. Så du kan spare mange hundre kroner ved å kjøpe Mille Notti-produktene fra oss.

Se hele vårt store utvalg av rimelige og komfortable dynetrekk, putetrekk og laken.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;