Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Potter

Her er noe for deg med grønne fingre. Nedenfor har vi samlet potter i forskjellige størrelser, farger og materialer, som passer til alle dine favorittplanter. La antall potter i hjemmet ditt vokse i takt med mange vakre planter, og gjør det ved hjelp av de fantastiske pottene du finner her.

Potter

Potter er nødvendige for at vi skal kunne ha planter i rommene våre og er i seg selv ofte vakre designgjenstander. Invester i blomsterpotter som er funksjonelle og som passer til stilen du har hjemme.

Alt du trenger når det gjelder potter

Er det på tide å gi plass til flere planter hjemme? Planter er bra for innemiljøet. Vi har veldesignede potter i flere forskjellige stiler. Hos oss kan du finne moderne eller tidløse potter, avhengig av hva som passer hjemme hos deg. Vi har selvfølgelig også modeller som passer til planter i forskjellige størrelser og blomsterpotter som er litt spesielle i funksjon. Hva med en hengende potte eller et sett der den samme pottemodellen kommer i forskjellige størrelser. Vi har varianter med matchende fat og hvis du vil ha en potte som også kan fungere som en vase, er det også et stort utvalg av vaser i vårt sortiment.

Potter gir deg muligheter

En fin potte kan være laget av metall eller porselen eller et annet materiale. Ved å velge mellom materialer, modeller, størrelser og design, kan du forandre rommet med potter og planter. Du kan satse på varianter som bryter av og skaper kontraster i hjemmet eller matche potten med fargen på planten du har tenkt å ha i den. Husk at mange planter har godt av å bytte til en større potte innimellom, slik at rotsystemet kan få mer plass. Legg fat under pottene dine hvis de har dreneringshull. Ellers kan du få vann på vinduskarmen, eller der du har plassert potten din, med stygge flekker som resultat.

Potter og planter gjør hjemmet levende

En hengende potte, kanskje med en plante med blader som faller nedover, skaper en interessant visuell effekt i rommet. Om du trenger store eller små potter, avhenger av hva slags planter du har tenkt til å ha i dem. Det er ofte bra å ha potter i forskjellige størrelser hjemme. Uansett hvilken potte du leter etter, kan du finne den i vårt store sortiment. Når du handler hos oss, får du alltid 14-dagers åpent kjøp.

Potter utendørs

Hos oss finner du mange stilige potter som gir muligheter til å endre og finne nye måter å dekorere med planter både innvendig og utvendig. Velg potten din i slitesterke og holdbare materialer som betongpotte, potte i rustfritt stål, terrakottagryte, sinkpotte, potte metall i flere populære farger som potte grå, potte, svart potte, beige potte og hvit potte. Du kan også velge en potte på ben eller en potte med fat, alle typer potter finner du hos oss på Sleepo!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;