Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

himla

Himla er et svensk selskap som spesialiserer seg som tekstilprodusent. I sortimentet finner du tekstiler i alle former og farger for hvert hjem. Her finner du sengetøy, gardiner, tepper og mye mer. Kvalitet på alle nivåer er viktig for Himla, som sørger for at produksjonsprosessen styres på riktig måte fra idé til ferdig produkt. Dette betyr at selskapet selv designer tekstilene slik at de holder høyeste standard.

Tekstiler fra Himla

Himla er et svensk selskap som spesialiserer seg som tekstilprodusent. I sortimentet finner du tekstiler i alle former og farger for hvert hjem. Her finner du sengetøy, gardiner, tepper og mye mer. Kvalitet på alle nivåer er viktig for Himla, som sørger for at produksjonsprosessen styres på riktig måte fra idé til ferdig produkt. Dette betyr at selskapet selv designer tekstilene slik at de holder høyeste standard. På soverommet er det mye plass til Himla-produkter. Et av Himlas spesielle områder er sengetøy - og her på Sleepo finner du laken og dynetrekk av god kvalitet. De er tilgjengelige i en rekke forskjellige farger, slik at du kan sette sammen din egen fargekombinasjon sammen med øvrig innredning. Her er også Himlas sengekapper som gir sengen din et finere utseende.

Hvis du liker et av Himlas produkter, er sjansen stor for at den er en del av en større serie. Dette lar deg kjøpe flere varer i lignende design og skape et harmonisk soverom eller stue med Himlas produkter. Da kan du være sikker på at du unngår farger som krysser og ulik design. Hos Sleepo oppdaterer vi jevnlig vårt sortiment for å inkludere de siste nyhetene, og Himla publiserer regelmessig nye samlinger.

Kombiner sengetøy med gardiner

Himlas sengetøy fungerer bra å kombinere med egne gardiner. Her er tynne sommergardiner i lin som slipper inn solen og sørger for at hjemmet ditt bader i naturlig lys. Det er også mørkere og tyngre gardiner som er vevd tett for å gi hjemmet ditt en hjemmekoselig følelse i vintermånedene. Uansett hvilken atmosfære du vil skape i hjemmet ditt, har Himla en gardin som passer til formålet.

Dekorative puter er en smart og enkel måte å piffe opp sengen eller sofaen og skape en enda koseligere stemning i hjemmet ditt. Himla har pynteputer i flere forskjellige farger i både enklere og mer eksklusive varianter. De er laget av lin og kan lett vaskes når de trenger å bli oppdatert. Himla har også puter i fløyel for å gi hjemmet ditt den ekstra luksuriøse følelsen. Himlas merkevare har stått for kvalitet og design i Sverige siden starten i 1990. Seks år senere ble selskapet kjøpt av Annica Högström, som eier og driver Himla i dag. Hun har fortsatt med å levere skandinavisk design i alt fra sengetøy til gardiner - og selskapets tekstilproduksjon har nå nådd tusenvis av svensker. Himlas nøkkelord er valgfrihet. Dette betyr at kunden ikke trenger å ta til takke med mindre på grunn av manglende alternativer. I stedet kan Himla-sengetøy alltid tilby en god løsning, enten det er luksuriøse dyner eller nye pynteputer.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;