Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Kontinentalseng

Hos Sleepo finner du markedets største og rimeligste utvalg av kontinentalsenger. En kontinentalseng har doble madrasslag og god dybde, noe som bidrar til å redusere trykket på kroppen. Dette gir kroppen optimal sovekomfort og bidrar til en god natts søvn.

Kjøp en god og komfortabel kontinentalseng på Sleepo!

Når du leter etter en deilig seng, har vi kontinentalsengen for deg. Hos Sleepo finner du komfortable og førsteklasses senger fra kjente leverandører i flere forskjellige varianter. Vi tilbyr senger i flere forskjellige størrelser og komfortnivåer, slik at du kan finne den som passer dine behov. Kontinentalseng 140 x 200 cm er en sjenerøs enkeltseng som er tilgjengelig i flere forskjellige modeller og størrelser. Vi har også senger i størrelsene 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm og 180 x 210 cm i flere forskjellige farger som passer til enhver smak og passer dine behov. Vi tilbyr også et stort utvalg når det gjelder prisklasser. I tillegg har vi ofte veldig rimelige kampanjer på våre kontinentalsenger hvor du kan gjøre reelle kupp og spare tusenvis av kroner.

Sov godt med en kontinentalseng

En kontinentalseng kjennetegnes ved at den har doble madrasslag og at den har god dybde. Dette bidrar igjen til å redusere trykket på kroppen og gir deg en mer behagelig natts søvn hver gang du bruker sengen. Den større overmadrassen dekker hele soveområdet, noe som betyr at du unngår ubehagelige glipper midt i sengen. Et stort pluss med en kontinentalseng er at den er høy, noe som gjør det lettere å komme seg ut og ut av sengen. En annen fordel er utseendet på sengen; kontinentalsengen er virkelig en stilren og lekker seng, noe som gir soverommet ditt en ekstra dimensjon. Vil du også sove som en prinsesse? Da er kontinentalsengen det riktige valget for deg.

Når du kjøper sengen din online hos oss på Sleepo, kan du velge mellom et stort antall farger. Vi selger kontinentalsenger i flere forskjellige farger. For eksempel. svart, mørk grå, beige, grå, hvit, rød og blå. Her finner du senger som passer til alle interiørstiler.

Du kan også ta dine valg om hvilken type sengeben du foretrekker, samt forskjellige alternativer angående sengegavl. Ved å klikke på den kontinentalsengen du er interessert i, kan du lese om sengens egenskaper, dimensjoner, materialer og garantiperiode.

Flere av våre tilbud om senger inkluderer en sengepakke ved hvert kjøp - da er tilbehør som sengeben og overmadrass inkludert i prisen. Unn deg en god natts søvn med en ny, komfortabel og komfortabel kontinentalseng. En god søvn er starten på en god dag. Gjør den nye sengen din enda mer innbydende med nydelige dynetrekk, dyner og puter som du selvfølgelig også kan kjøpe hos oss på Sleepo.

Kontakt kundeservice

Hvis du har spørsmål om våre kontinentalsenger, kan du kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengetøyeksperter hjelpe deg med å velge riktig seng. Velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;