Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Jute & Sisaltepper

Mer naturskjønne tepper for folket! På denne siden kan du klikke hjem et fantastisk naturlig teppe laget av hamp, jute og sisal. Leter du etter et slitesterkt og detaljert teppe med en fantastisk personlighet? Da tror vi at et sjarmerende naturlig teppe kan være akkurat riktig for deg.

Utvalgt for deg

Kjøp ditt nye, stilige og rimelige jute-teppe & sisal teppe fra oss på Sleepo

Mer naturskjønne tepper for folket! På denne siden kan du klikke hjem et fantastisk naturlig teppe laget av hamp, jute og sisal. Leter du etter et slitesterkt og detaljert teppe med en fantastisk personlighet? Da tror vi at et sjarmerende jute-teppe eller sisal-teppe kan være akkurat riktig for deg.

Stort utvalg av populære jute-tepper & sisalmattor

Hos oss på Sleepo er det et bredt utvalg av herlige tepper vevd i jute og sisal. Med et jute-teppe eller sisal-teppe får du den naturlige og litt rustikke følelsen i hjemmet ditt. Med sin litt grovere tekstur og myke jutefibre er den veldig behagelig å ha på mens den er veldig fin i utseendet.

Fordelene med å velge et jute-teppe eller sisal-teppe er at de begge er veldig holdbare og holdbare, og det samme er mange tepper laget av plantefibre. I tillegg er de økologiske ettersom de er laget av et rent naturmateriale. Både trendy og stilig!

Hos oss finner du jute-tepper og amp; sisal-tepper i populære standardmål som 200x300 og 250x350. Velg mellom flere kjente merker som Classic Collection, House Doctor, HKLiving, Hübsch, Linie Design, Tell Me More og Sleepos eget merke Sleepo Collection - Utforsk vårt brede utvalg av jute & sisaltepper og finn din favoritt!

Vi hjelper deg med å velge riktig jutematte & sisalmatte

Les gjerne gjennom teppeguiden vår for å velge riktig jute-teppe eller sisal-teppe til ditt hjem, hvor du finner noen enkle tips som gjør valget ditt enklere.

Hvis du fortsatt er usikker på hvilken størrelse eller form du skal velge for jute eller sisalmatte, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: 08-20 87 70 for å stille spørsmål eller bestille et besøk i vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med å velge riktig jutematte & sisal matte, velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;