Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Bord

Enten du leter etter et spisebord som venner og familie kan samles rundt, et pent sidebord for dekorasjon og oppbevaring eller et skrivebord for det perfekte hjemmekontoret, kan du være sikker på å finne det riktige bordet til enhver anledning og sted, bare akkurat her.

Populære merker

Bord i ulike modeller og varianter

Bord er en møbel som finnes i mange ulike utførelser, for å passe inn i alle rom i hjemmet. Store spisebord for hyggelige middager, mindre salongbord, sidebord, barbord og nattbord - alle pynter opp sitt sted.

Bord for middager og avslapning

Innenfor kategorien bord finnes det en stor variasjon av produkter. Koselige og lave salongbord i tre, noen med en ekstra hylle under for for eksempel magasiner, skrivebord for lekser eller arbeid, samt store spisebord for veltilpassede middager - alle hører til i denne kategorien. Bord er en møbel som er både vakker og praktisk. Et sidebord med blomster kan pryde sin plass i et hjørne, mens et skrivebord foran vinduet gir deg mye lys når du arbeider. Trebord, glassbord og marmorbord er alle materialer som brukes i produksjonen, og med ulike farger og former har du muligheten til å finne din individuelle stil.

Spisebord for lange middager

Å planlegge en koselig middag for venner eller familie er noe de fleste setter pris på. Å servere et godt måltid ved et vakkert bord hever stemningen ytterligere. Sørg for at alle gjestene får plass og sitter komfortabelt i en spisestol ved ditt spisebord. Vi på Sleepo tilbyr både mindre kjøkkenbord og slagbord for compact living-hjemmet og større bord for stor familie. Små bord er utmerkede som avlastningsflater og som blikkfang i et rom. Med et rundt bord eller et rundt spisebord får du en herlig stemning samt en følelse av fellesskap da alle rundt bordet enkelt kan se og prate med hverandre. Mørke treslag, hvitmalt, glassbord, marmorbord, bord med metallben bidrar alle til at du kan finne din personlige stil. La hele møblemanget gå i samme stil eller bryt av med et sidebord i et annet materiale for å skape en spennende effekt.

Utvalgte og spennende produkter

Vi på Sleepo velger nøye ut vårt sortiment slik at produktene holder god kvalitet og passer for alles smaker. Uansett om du er på jakt etter et serveringsbord, et nattbord eller et salongbord, vil du med stor sannsynlighet finne riktig produkt hos oss. At vi dessuten tilbyr fri frakt og 14 dagers åpent kjøp, samt rask levering, gjør det hele enda bedre!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;