Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Ovalt bord

Det ovale bordet er en blanding av det rektangulære og det runde. Denne formen beholder den praktiske lengden til et avlangt bord, men også de sosiale formene til et rundt. Et ovalt bord kan noen ganger utvides, noe som gjør dem perfekte for den større familien eller gjestene. En annen fordel med en oval, så vel som en rund, form er de myke hjørnene, som er tryggere for mindre barn da de ikke kan treffe skarpe vinkler.

Ovalt bord - perfekt for en moderne og elegant stil

Ønsker du å skape en moderne og elegant stil i hjemmet ditt? Da kan et ovalt bord være det perfekte valget for deg. Ovalt bord gir en følelse av harmoni og balanse til ethvert rom, og er et flott alternativ til det tradisjonelle rektangulære bordet.

Størrelse og funksjonalitet

Når du velger et ovalt bord, er det viktig å tenke på størrelsen og funksjonaliteten. Hvis du har et lite rom, bør du velge et mindre bord for å unngå å overbelaste rommet. Et ovalt bord er også perfekt for å samle venner og familie til middag, da det gir god plass til å sitte rundt bordet.

Materialer og design

Det er mange forskjellige materialer og design å velge mellom når det gjelder ovalt bord. Du kan velge mellom tre, glass, metall eller en kombinasjon av disse materialene. Du kan også velge mellom en rekke forskjellige design, fra moderne og minimalistisk til mer tradisjonelle og dekorative.

Ovalt bord på Sleepo

Hos Sleepo har vi et bredt utvalg av ovalt bord i forskjellige størrelser, materialer og design. Vi tilbyr også rask og pålitelig levering, slik at du kan få ditt nye bord levert rett til døren din. Hvis du har spørsmål om våre produkter eller ønsker hjelp til å velge det perfekte bordet for ditt hjem, kan du kontakte vår kundeservice på telefon +468208770 eller e-post info@sleepo.no. Vi hjelper deg gjerne!

Investering i et ovalt bord kan være med på å skape en moderne og elegant atmosfære i hjemmet ditt. Med riktig størrelse, funksjonalitet, materialer og design kan et ovalt bord være et flott tillegg til ethvert rom. Hos Sleepo har vi et bredt utvalg av ovalt bord, så ta en titt på vårt sortiment og finn det perfekte bordet for deg!

Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: +468208770 eller e-post: info@sleepo.no

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;