Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

dyne

En god dyne kan utgjøre en stor forskjell, uansett hvor behagelig madrassen eller puten er, vil en godt temperaturregulert dyne gi en virkelig god natts søvn. Vi er alle forskjellige, selvfølgelig. Noen trenger ikke mer enn en tynn sommerdyne hele året, mens andre trenger et dundyne og tepper selv midt på sommeren.

En koselig dyne

Hva føles bedre enn å krype inn i en komfortabel seng etter en lang dag? Å krype under en veldig god og deilig dyne selvfølgelig!

Dyner for alle

En god dyne kan utgjøre en stor forskjell, uansett hvor behagelig madrassen eller puten er, vil en godt temperaturregulert dyne gi en virkelig god natts søvn. Vi er alle forskjellige, selvfølgelig. Noen trenger ikke mer enn en tynn sommerdyne hele året, mens andre trenger et dundyne og tepper selv midt på sommeren. Det viktigste er å finne noe som passer deg, og på Sleepo er det mange alternativer å velge mellom. Velg komfortable puter for en god søvn. Uansett hva du leter etter, er det garantert noe for deg og dine behov, enten du er en varm eller kald sovende. Det handler om kvalitet til en fornuftig pris.

Dyne til både store og små

Dyner finnes i flere former og størrelser, både for barn og voksne. Hvis du leter etter dyner på nettet, har du kommet til rett sted, for det finnes både barne-, fiberdyner og dyner til både dobbeltseng og enkeltsenger. Med merkevarer som Norsk Dun, NG Baby Høie, Gripsholm og Mille Notti, er det absolutt ikke mangel på kvalitet heller. La deg inspirere av alle de fantastiske alternativene og mulighetene og ha en god natt. En virkelig god dyne kan gi mange avslappende netter med god og behagelig søvn. Derfor har vi sørget for å bare tilby det aller beste å velge mellom, selv om det ikke koster så mye, å kjøpe dyne skal være enkelt.

Forskjellige materialer og følelse i dynene

Enten du vil ha en lett, billig dyne med syntetisk materiale eller en virkelig deilig og luksuriøs silkedyne har Sleepo det du leter etter og det med bare noen få enkle klikk. Ta en titt på det store sortimentet vårt og finn din nye favoritt i dag! Vi tilbyr rask levering, og 14 dagers åpent kjøp, for å gjøre opplevelsen din så enkel og avslappet som mulig.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;