Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

broste copenhagen

Broste Copenhagen er mer enn bare interiør. Det er en livsstil som vi vil dele. Broste utvikler produkter for å nå mange typer mennesker, i stedet for bare noen få. Broste Copenhagen er et av Skandinavias ledende interiørmerker, basert i København og med en historie tilbake til 1955. Broste har en lang historie med å reise verden rundt for å samle inspirasjon og materialer, slik vi skandinaver alltid har gjort.

Om Broste Copenhagen

Broste Copenhagen er det danske merket som har tatt interiørverdenen med storm med fine interiørdetaljer som vaser, lysestaker og tekstiler. Dette er produkter for deg som liker stilig skandinavisk design krydret med påvirkninger fra alle verdenshjørner.

Interiørdetaljer og tekstiler med det lille ekstra

Takket være sine stilige nordiske linjer og solide materialer har Broste Copenhagen vunnet hjertene til mange. I dag er det et av Skandinavias ledende interiørmerker. Merket lager interiørprodukter med det lille ekstra som raskt kan endre et helt rom til det bedre. En vakker vase, et godt designet klokke eller nydelig sengetøy er små detaljer som gjør en stor forskjell. Myke, oppdaterte fargeskalaer og en følelse av fine materialer har bidratt til produktenes popularitet. Dette er design som gjør det enkelt å holde hjemmet ditt oppdatert med de nyeste trendene. Helt siden starten i 1955 har Broste Copenhagen jobbet for å opprettholde følelsen i materialet, noe som merkets veldig populære vaser vitner om. Produksjonen er en nøye prosess der sluttresultatet alltid bærer merkets typisk nordiske signatur. Bruken av en skandinavisk fargepalett har bidratt til populariteten til de dekorative produktene. Man har et veldig bredt utvalg som spenner fra dekorative interiørdetaljer til hjemmetekstiler og keramikk. Enten du leter etter tekstiler som endrer utseendet på soverommet eller vakre detaljer å dekorere stuen din med, er dette merket noe for deg.

Handle trygt 

Har du falt for de vakre produktene med inspirasjon og materialer fra hele verden? Her på Sleepo kan du trygt og sikkert kjøpe dine favoritter fra Broste Copenhagen. Vi tilbyr raske leveranser. Se nærmere på alle produktene med ekte skandinavisk designfølelse og finn en ny favoritt. Hvis du angrer, tilbyr vi åpent kjøp i 14 dager.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;