Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

bloomingville

Siden 2000 har Bloomingville blitt et av verdens ledende merkevarer innen boliginnredning. Her finner du en fantastisk blanding av produkter for hele hjemmet - både mindre dekor og større møbler. Med en tydelig skandinavisk stil passer Bloomingville rett inn i det norske hjemmet.

Om Bloomingville

Bloomingville er moderne dansk design på sitt beste. Møbler og interiør fra selskapet er tydelig funksjonelle, men samtidig innbydende og akkurat riktig for deg som ønsker en varm og behagelig følelse i hjemmet.

Glede og forandring

Bloomingville er et dansk merke som ble grunnlagt i 2000 og som satser stort på produkter i naturlige og lune materialer. Kolleksjonene bidrar til en koselig og varm følelse i hjemmet, og kvaliteten er jevnt høy. Dette selskapet lager møbler, hjemmetekstiler og designobjekter med god fingerspissfølelse for tradisjonell skandinavisk design. Samtidig står man for noe helt eget som kommer til uttrykk uansett hvilke produkter det handler om. Et nøkkelord for selskapet er glede. Glede gjennom endring, som selskapet uttrykker det i sin tiltalende designfilosofi.

Utseende og funksjon

Dette selskapet er kjent for sine rette og elegante linjer og for å tilby et bredt spekter av møbler og dekor til hjemmet. Bloomingville har vokst til å bli en stor aktør innen møbler på bare femten år. Mye takket være selskapets grunnlegger og nåværende kreative direktør Betina Stampe, som har lyktes overraskende godt med å legge til små, hyggelige, forandringer til eksisterende og funksjonell design på flere områder. Dette er et merke for oss som bryr oss om både utseende og funksjon. Det handler om funksjonell minimalisme med et varmt og uformelt preg.

En moderne suksesshistorie i dansk design

For det stilige hjemmet er Bloomingville et godt valg når det gjelder møbler og mindre interiør. Faktisk har Bloomingville dekorert hjem over hele verden, selv om merkevaren bare har eksistert i femten år. 

Hanle nå, på Sleepo.no

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;