Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Spisestoler og kjøkkenstoler

Samle familie og venner rundt spisebordet ved hjelp av stilige spisestoler. Føler du at det er på tide å skifte stoler i spisestuen eller kjøkkenet? Da har du funnet riktig sted, her har vi samlet et stort utvalg av kjøkkenstoler i en rekke former, farger og materialer som lar deg, din familie og dine venner ta plass!

Populære merker

Spisestoler og kjøkkenstoler i flere varianter

Stilige spisestoler kan virkelig lage et helt rom og være det som bestemmer hvilket inntrykk det gir. Finn stoler i alle mulige design hos Sleepo i dag!

Spisestoler for alle typer spisebord

Enten du har et lite spisebord på kjøkkenet eller et eget rom for spisestue - eller kanskje begge deler - spisestoler er viktig av flere grunner. Det handler ikke bare om komfort og funksjon, men stilige spisestoler som passer inn i resten av rommet, gir interiøret et løft. Spisestoler til kjøkkenet kan være enkle og praktiske, mens spisebordet kan passe bedre med høye ryggstøtter og fine stolputer eller noe mer moderne i form av stilig plast og metall. Uansett hva du velger, er det det du leter etter på Sleepo, for å gjøre spiseplassen til et hyggelig sted å samles.

Komfortabelt og pent

Billige kjøkkenstoler trenger virkelig ikke gå på akkord med kvalitet og utseende. Vil du ha en vanlig klassisk trestol, eller noe mer designerinspirert med interessante former og farger? En spisestol for det fine rommet kan være alt fra en enkel eikestol, til en mer luksuriøs skinnstol og originalt design, avhengig av hva du foretrekker. Det er ingen regler, det er bare dine egne preferanser som avgjør hvordan det skal være. Hvilket inntrykk vil du at spiseplassen skal gi? Har du kanskje plass til mer enn en spisegruppe og vil at den ene føles personlig og hjemmekoselig, mens den andre kan være egnet for flere middagsgjester?

Stort utvalg av spisestuestoler på Sleepo

Enten du leter etter spisestuestoler i plast, metall og skinn eller kanskje stoler i eik og annet tre, har du kommet til rett sted. Hos Sleepo er det rimelige og billige spisestoler for enhver smak og romtype, du må bare velge. Hvis du bestiller fra vårt store utvalg, sørger vi for at du får rask levering og 14 dagers åpent kjøp!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;