Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Spisestoler Tre & Kjøkkenstoler Tre

Det å finne den rette spisestolen eller kjøkkenstolen er viktig for å skape en trivelig og komfortabel atmosfære i hjemmet ditt. Stoler i tre er en tidløs og populær klassiker som passer inn i de fleste interiørstiler. Tre gir en varm og naturlig følelse samtidig som det er holdbart og enkelt å vedlikeholde.

Populære merker

Spisestoler i tre - Finn din perfekte stol

Å finne den rette spisestolen eller kjøkkenstolen er viktig for å skape en trivelig og komfortabel atmosfære i hjemmet ditt. Stoler i tre er en tidløs og populær klassiker som passer inn i de fleste interiørstiler. Tre gir en varm og naturlig følelse samtidig som det er holdbart og enkelt å vedlikeholde.

Spisestoler i tre

Når du velger en stol i tre, finnes det mange forskjellige stiler og materialer å velge mellom. En av de mest populære treslagene er eik, med sin vakre åretegning og høye holdbarhet. En annen favoritt er bjørk, som er et lettere treslag med en lysere fargetone. For et mer rustikt utseende kan du velge en stol i massiv furu eller gran.

Formen på stolen er også viktig å tenke på. En klassisk stol har ofte en rett rygg og en enkel sete, mens en mer moderne variant kan ha en avrundet rygg eller en polstret sete for ekstra komfort. Hvilken form du velger avhenger av din personlige smak og behov.

Kjøkkenstoler i tre

I tillegg til stoler i tre, finnes det også et stort utvalg av kjøkkenstoler i tre. En kjøkkenstol er vanligvis litt mindre og mer håndterlig enn en spisestol, noe som gjør den perfekt for kjøkkenet der man ofte må bevege seg rundt bordet. En kjøkkenstol i tre kan ha en enkel og stilren design eller være mer dekorert med utskjæringer og detaljer.

Når du velger en kjøkkenstol, er det også viktig å tenke på hvilken høyde den skal ha. En høyere kjøkkenstol passer godt til høyere kjøkkenbord, mens en lavere stol passer bedre til lavere bord eller åpne kjøkkenløsninger der stolene også kan brukes til avslapning.

Stort utvalg av spisestoler på Sleepo

Enten du leter etter spisestoler i plast, metall og skinn eller kanskje stoler i eik og annet tre, har du kommet til rett sted. Hos Sleepo er det rimelige og billige spisestoler for enhver smak og romtype, du må bare velge. Hvis du bestiller fra vårt store utvalg, sørger vi for at du får rask levering og 14 dagers åpent kjøp!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;