Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

klippan yllefabrik

Det som en gang startet med et lite ullspinneri i industrisamfunnet Klippan for over 120 år siden, har utviklet seg til et fullskala tekstilkonsept basert på kvalitet og design. Design som er utviklet for å berøre og kvalitet som er basert på naturlige materialer.

Klippan Yllefabrik - Fine ullprodukter

Hva er bedre enn et koseteppe å krølle seg under etter en lang dag? Hos Sleepo kan du kjøpe Klippan Yllefabriks tepper og pledd av god kvalitet.

Et teppe er ikke bare koselig, men kan tilføre hjemmet så mye. Det skaper en følelse av hjemmekos og gir en innbydende atmosfære. Vi har tepper med forskjellige design for forskjellige typer rom. Et Klippan-ullteppe er varmt og behagelig og er perfekt for å brettes pent og legges over sofaen, gjerne med matchende puter og tente lys. Et annet Klippan-teppe passer godt på sengen - du kan ikke ha for mange. Enten du vil ha et klassisk vevd teppe eller noe mer fleece-aktig og moderne, har Klippan det du leter etter, bare ta en titt.

Kombiner stil og funksjon

Koselige hjemmekvelder blir tatt til et helt nytt nivå med en nydelig Klippan-pledd. Kos deg med en partner, barna, eller kanskje hunden og en kopp te for å nyte en fin kveld på sofaen. Sammen med en fin film og en god matbit, tilfører Klippans produkter noe helt spesielt som gjør det vanskelig å ikke slappe av helt inn i sjelen. Du trenger heller ikke velge mellom kvalitet og stil - Klippan sørger for at alle ullteppene har et originalt design og mønster eller er i en klassisk solid farge, for å passe inn og understreke interiøret ditt i hjemmet. De prøver bare å gjøre hjemmet ditt enda mer behagelig enn det allerede er. Forny og framhev den lune kosen i hjemmet ditt med komfortable tepper fra Klippan Yllefabrik. Bestill online hos Sleepo og få rask levering, samt 14 dagers åpent kjøp, slik at du kan se hvordan varene fungerer i hjemmet ditt i fred og ro, før du bestemmer deg for om du vil beholde dem eller kanskje foretrekker noe annet fra vårt sortiment.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;