Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

cinas

Cinas ble grunnlagt i 1903, da under navnet Carl J. Nielsen. I dag er merket basert i Greve utenfor København og designer både møbler og interiørdetaljer for det moderne hjemmet og terrassen. Cinas bruker bare massivt tre i sine produkter og setter stort fokus på bærekraft og kvalitet.

Cinas

Cinas er et varemerke med stort fokus på bærekraft som vi er stolte av å presentere hos oss på Sleepo. Varemerket, som ble grunnlagt av Carl J. Nielsen i 1903, er i forkant når det gjelder både interiør og møbler for både innendørs og utendørs bruk i høykvalitetsmaterialer og råvarer som bambus og teak, samt et bredt utvalg av utemøbler, entrémøbler, baderomstilbehør og speil. Utforsk Cinas' brede sortiment og klikk hjem dine favoritter!

Fokus på bærekraft og møbler i god kvalitet

Produktets levetid er avgjørende for miljøbelastningen, noe som Cinas tar stor hensyn til, og målet er at alle produkter skal fungere på en så bærekraftig måte som mulig. I Cinas' sortiment finner du bærekraftige møbler, laget i materialer som varer i mange år fremover – noe som er bra for både lommeboken og miljøet. Produkter som varer lenge gir en betydelig mindre miljøpåvirkning enn de som bare varer noen år og må byttes ut regelmessig.

Cinas innendørsmøbler

Med innendørsmøbler fra Cinas får du møbler i en herlig blanding av høykvalitets og resirkulerte materialer med et tidløst design, og du kan føle deg trygg på at alle møbler og detaljer er konstruert etter beste standard. Hos Cinas finner du vakre og funksjonelle hverdagsmøbler til både gangen, stuen og badet til overkommelige priser!

Cinas utendørsmøbler

Cinas utemøbler er alle utformet for å møte de nye standardene og trendene innen uteliv og tilbyr det aller beste på markedet. Blant det fantastiske utesortimentet finner du alt du kan tenke deg, stilfulle parasoller, flotte utebord og utestoler, solstoler og blomsterkasser.

Nyt våre produkter fra Cinas, formet og designet med akkurat den rette balansen mellom bærekraft, kvalitet og skandinavisk design!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;