Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Viskoseteppe

Viskose, viskose og mer deilig viskose - her finner du fantastiske viskosetepper som virkelig har wow-faktoren. Med utsøkt tekstur og utseende glitrer en viskosematte vakkert og endrer fargetone og glans avhengig av hvordan lyset treffer teppet. Ta en titt nedenfor for å se vårt brede utvalg av tepper i fantastisk viskose.

Utvalgt for deg

Kjøp din nye, luksuriøse og rimelige viskosteppe fra oss på Sleepo

Viskose, viskose og mer deilig viskose - her finner du fantastiske viskosetepper som virkelig har wow-faktoren. Med utsøkt tekstur og utseende glitrer en viskosematte vakkert og endrer fargetone og glans avhengig av hvordan lyset treffer teppet. Ta en titt ovenfor for å se vårt brede utvalg av tepper i fantastisk viskose.

Stort utvalg av populære kinnematter

Med en fantastisk glans og myk følelse vil viskosematten din være et vakkert tillegg til hjemmet ditt. Viskoseteppet er kjent for sin varierende fargetone og naturlige glans og er tilgjengelig både som vevd og tuftet med lugg. Et viskoseteppe passer veldig bra på soverommet, da det er mer følsomt enn ullteppet og ikke tåler fukt. Velg et viskoseteppe hvis du vil ha et teppe med en vakker glans som gir rommet litt ekstra personlighet.

I vårt brede utvalg av viskosematter er det noe for enhver smak. Velg din viskosematte i flere forskjellige farger og design som hvit viskosematte, beige viskosematte, viskosematter i sølv, rund viskosematte, stor viskosematte og i flere populære standarddimensjoner som viskosematte 200x300 og viskosematte 250x350. Et veldig populært valg er Sleepos egen viskosematte Panda og viskosematten Sky, som begge har en fantastisk, luksuriøs glans og myk følelse.
Hos oss finner du viskosematter fra flere kjente merker som Layered, Classic Collection, Linie Design, Chhatwal & amp; Jonsson og Sleepos eget merke Sleepo Collection - Utforsk vårt brede utvalg av viskose tepper og finn din favoritt!

Vi hjelper deg med å velge riktig viskosematte

Les gjerne gjennom teppeguiden vår for å velge riktig viskoseteppe til ditt hjem, hvor du finner noen enkle tips som gjør valget ditt enklere.

Hvis du fremdeles er usikker på hvilken størrelse eller form du skal velge for viskosematten, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: 08-20 87 70 for å stille spørsmål eller bestille et besøk i vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med å velge riktig viskosematte, velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;