Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

marimekko

Marimekko var først et fenomen, deretter ble det en livsstil før det utviklet seg til en livsanskuelse: modig, likeverdig og positiv. Marimekkos hjerte og kjerne, oppfinnsom design og intelligent og utfordrende fargebruk, oversettes til sterke og tidløse design i klær, tilbehør og interiør. Alt for å skape en estetisk opplevelse for de forskjellige øyeblikkene i livet.

Marimekko - hjemmetekstiler

Marimekko er merket for de som elsker hjemmetekstiler og interiør med klassisk og tidløs design. De har produsert hjemmetekstiler av høy kvalitet, klær, vesker og mer siden starten i 1951.

Oppdag det klassiske og unike designet fra Marimekko

Mennesker over hele verden har forelsket seg i Marimekkos produktportefølje, som inkluderer de utrolig populære og klassiske blomstermønstrene. I tillegg til tradisjonelle hjemmetekstiler som Marimekko dynetrekk, kjøkkenhåndklær og duker, har de mange andre typer produkter i sitt sortiment. Dette inkluderer for eksempel Marimekko dusjforheng som gjør badet ditt koselig og gir det et tidløst preg. De har også klær, tilbehør og forskjellige typer hjemmeinnredning som alle er nøye designet og holder samme høye kvalitet. Nyt Marimekkos ikoniske 60-tallsdesign både i og utenfor hjemmet og med god samvittighet. Marimekkos produkter produseres med hensyn til både forbrukere, miljø og omverdenen.

Marimekko har produsert tidløse kvalitetsprodukter siden 1950-tallet

Marimekko er et finsk selskap som ble grunnlagt i 1951 og som raskt ble en favoritt i husholdninger, ikke bare i Finland. Produktene deres selges over hele verden i rundt 40 land, og det ikoniske og unike valmuemønsteret som er tilgjengelig i mange forskjellige farger, slutter ikke å være populært og forekommer blant annet på Marimekko-håndklær og Marimekko-sengetøy. Dette er merkevaren for deg som verdsetter design, kvalitet og funksjon høyt. Bærekraft og samvittighet er noe Marimekko virkelig respekterer og har blitt en økende del av merkevaren deres. «Rettferdighet for alt og alle» er ordene som definerer deres verdier angående bærekraft. Marimekko-produktene av høy kvalitet varer lenge og er også produsert med svært liten miljøpåvirkning.

Handle Marimekkos tidløse designprodukter på Sleepo

Sleepo er en stolt forhandler av finske Marimekko og er rettet mot den bevisste kunden som ønsker å handle favorittproduktene sine trygt, greit og enkelt. I tillegg tilbyr vi selvfølgelig både gratis frakt og rask levering. Tilpass hjemmet ditt med Marimekko, og handle problemfritt når du vil fra deres brede utvalg av tekstiler og interiør av høy kvalitet hos oss. Sørg for at du tar et bevisst valg av både forhandler og produkt! Se hele vårt store utvalg av rimelige og komfortable dynetrekk, putetrekk og laken.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;