Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

gant home

GANT er et internasjonalt livsstilsmerke grunnlagt av Bernard Gant i 1949 i New Haven, USA. GANT Home tilbyr vellagde tekstiler i førsteklasses kvalitet til hjemmet. Produktene er inspirert av en klassisk, avslappet østkyststil med marine og lune farger. De tilbyr alt fra vakre laken i egyptisk bomullssatin til produkter til å dekke bordet med. Gant Home utstråler en følelse av klasse og stil som kjennetegner alle produktene.

GANT Home sengetøy og interiør

Gant er et merke som er inspirert av den amerikanske østkysten. Produktene har en klassisk, avslappet stil og virkelig god kvalitet som gir hjemmet ditt en moderne og autentisk atmosfære.

GANT Home gir hjemmet nytt liv

Hos Gant handler det om klassiske mønstre og fint materiale. Alt fra Gant-laken til Gant-håndklær kombinerer følelsen av moderne og nytt med noe mer tonet og stilig, fra mønstre som paisley og ruter til ensfarget. Denne kombinasjonen kan være vanskelig å balansere, men Gant gjør det med en enkelhet og stil som gjør at produktene deres passer perfekt i de fleste hjem, uten å miste originalitet. I stedet for å ta over rommet, prøver Gant å være en naturlig del av interiøret og komplettere, slik at hjemmet ditt beholder sin personlighet og fremhever den på best mulig måte.

Forny med GANT Home

Gant-møbler er også tilgjengelig i flere former og farger for å gjenskape den samme følelsen som Gant-sengetøy og håndklær. Duftlys, dekorative puter og tepper gir alle rom hvor produktene brukes en avslappet atmosfære som forsterker den vakre østkysten-stilen som merket er kjent for. Alle Gants produkter utstråler klasse, men hvis du er ute etter noe mer luksuriøst, er det sengetøy i egyptisk bomull og høy trådtetthet, som gjør at du kan sove som på skyer og virkelig skjemme bort deg selv som du fortjener. Lag enda mer kos i hjemmet ditt på en klassisk, stilig måte med Gants varierte produkter på Sleepo i dag.

Hjemmeinnredning av høy kvalitet

Hos Sleepo finner du produkter av virkelig god kvalitet med Gant, til enda bedre priser. Forny ditt hjem i dag med et nydelig dynetrekk eller luksuriøse håndklær til badet. Vi tilbyr rask levering når du bestiller fra vårt store utvalg. I tillegg sørger vi for at du får 14 dagers åpent kjøp, slik at du kan se hvordan produktene fungerer hjemme før du bestemmer deg. Se hele vårt store utvalg av rimelige og komfortable dynetrekk, putetrekk og laken.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;