Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Pynteputer og Pledd

Dekorer og få liv til hjemmet med flotte pynteputer og tepper. Bland og match vakre pynteputer og koselige tepper i mange forskjellige materialer, former og farger for å skape et deilig og unikt utseende. Det er noe for alle her, så ta en titt nedenfor for å finne puter og tepper som passer din stil.

Populære merker

Fine pynteputer & pledd

Noen ganger skal det ikke mye til for å gi et rom en makeover. Et fint teppe eller en lampe kan være nok, eller hvorfor ikke en fin pyntepute eller to?

Pynteputer i forskjellige farger og former

Enten du er ute etter noen små, diskrete eller store puter som statement piece, er det rikelig med variasjon å velge mellom hos oss på Sleepo. Pynteputer til sengen eller sofaen kan gi et rom en helt ny atmosfære og følelse, og alt handler om hvilken type puter du velger å ha. Ønsker du ensfargede puter, eller med mønstre, striper og blomster? Kanskje en serie ensfargede puter med en stor prikkete pute i midten som virkelig skiller seg ut? Sofaen i stuen, sengen eller lenestolen får nytt liv og ny karakter takket være noen få enkle element med koselig form og fint stoff.

Rektangulære puter som ligger komfortabelt mot ryggen når du sitter i sofaen eller myke firkantede puter med nubuck-trekk som føles som fløyel mot huden - begge passer like bra. Sofaputer kan få en sofa til å gå fra fin til personlig og med stilige pynteputer får de fleste rommene nytt liv. Vågale mønstre og former, forskjellige stoffer og størrelser, kanskje pynteputer i fløyel, ja, for alle behov. Det spiller ingen rolle hvilken type sofa du har eller hvordan sengeteppet ser ut. Hos Sleepo finner du pynteputer for enhver smak og stil, slik at du kan gi hjemmet ditt så mye liv med så lite.

Tepper, babytepper og koselige pledd

Klart du vil gi barnet ditt det aller beste? Hos Sleepo finner du fantastiske komfortable tepper til barn som alle barn bare vil elske og aldri vil gi slipp på. Teppene er laget av fantastisk myke eksklusive materialer og passer perfekt i barnesengen, i barnevognen, for lek eller når som helst noe mykt, varmt og praktisk er nødvendig. Sleepos merkevarer bruker bare de aller beste egenskapene, og med alle de fine fargene, vil du garantert finne noe som passer deg og ditt barn. Her finner du alle farger, alt fra et oransje pledd til andre farger til virkelig gode priser.

Handle pynteputer & tepper på Sleepo

Hos Sleepo finner du et stort utvalg av puter til forskjellige anledninger og rom. En pyntepute for barn kan gi liv til barnerommet og gi litt farge og oppmuntre til lek og fantasi. Vi sørger for at du får 14 dagers åpent kjøp og rask levering. På denne måten kan du få de nye varene dine hjem så raskt som mulig og nyte dem med en gang.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;