Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Vegglampe

Få ting klarer å gi et rom en koselig, nesten mystisk atmosfære på samme måte som en velplasserte vegglampe. Med stilig design og mykt lys, blir rom opplyst fra nye vinkler og gir de fleste rom en helt ny følelse. Hos Sleepo kan du finne rimelige vegglamper i virkelig god kvalitet, vi har lamper til entréen så vel som til stuen.

Populære merker

Vegglampe i forskjellige varianter

Gi rommet en ny følelse og nytt liv med vegglamper! Hos Sleepo finner du lamper i mange forskjellige varianter for alle rom og alle behov.

Få ting klarer å gi et rom en koselig, nesten mystisk atmosfære på samme måte som noen velplasserte vegglamper. Med stilig design og mykt lys, blir rom opplyst fra nye vinkler og gir de fleste rom en helt ny følelse. Hos Sleepo kan du finne rimelige vegglamper i virkelig god kvalitet, vi har lamper til entréen så vel som til stuen. Gi hjemmet et klassisk preg med spennende formede lamper og messing, eller invester i noe mer moderne med skarpe kanter og kjøligere farger. Selv en enkel, hvit lampe kan gjøre susen, eller kanskje noe som ligner på en gammel oljelampe for et litt mer unikt preg.

En stilig vegglampe kan utgjøre en enorm forskjell i hvordan man oppfatter følelsen i et rom, men en nattlampe er minst like viktig for rommets atmosfære. En lampe med mykt lys er skånsomt for slitne øyne som leser på sengen om natten og forstyrrer ikke for mye hvis den må tennes midt på natten. Om dagen er lampen der som en fin interiørdetalj, som tross alt er halve formålet med en lampe. Uansett hva du leter etter og hvordan du vil bruke vegglamper og nattlamper hjemme hos deg, vil du garantert finne noe som passer din smak blant alle de interessante produktene og alternativene her hos oss.

Les gjerne vår lysguide for å velge riktig belysning for akkurat ditt hjem, hvor du finner noen enkle tips som gjør valget ditt enklere.

Kjøp vegglamper på Sleepo

For at du skal finne noe du liker, har vi et stort utvalg med mange forskjellige typer lamper. Vi tilbyr rask levering og 14 dager åpent kjøp. Vi sørger for å arrangere rask levering slik at du kan komme hjem, montere og beundre den nye lampen din så snart som mulig!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;