Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Hyller

Fantastisk design med praktisk funksjon. Her finner du stilige hyller med elegant design, i deilige materialer og farger som tilbyr funksjoner på høyt nivå uten å gå på kompromiss med stil og utseende. Bred, smal, høy, kort - her kan du være sikker på å finne en hylle som passer deg.

Utvalt för dig

Stilige og praktiske hyller

Bor du på liten plass eller har du mange tomme vegger? En hylle eller to kan utgjøre en stor forskjell, på Sleepo er det mange alternativer å velge mellom!

Hyller som sparer plass

Hyller finnes i mange forskjellige design som f.eks. vegghylle og bokhylle, hvis du ikke har muligheten til å sette opp hyller, er det et utmerket alternativ - en bokhylle. De små bokhyllene på gulvet må lett veies opp av alle fordelene og all plassen du sparer, siden hyllene fungerer som ekstra avlastning og oppbevaring. Få en eller flere billige bokhyller på Sleepo, som sammen kan inneholde mange forskjellige ting takket være den høye kvaliteten. Hvorfor ikke legge fine skuffer i hyllene for skjult oppbevaring eller innrammede bilder og pynt som ikke kan henges på veggene? Å spare plass handler om å tenke i kubikkmeter og bruke mer enn bare gulvplass. Det er med andre ord mange muligheter for de som lar seg inspirere.

Hyller for alle rom

Stilige hyller kan virkelig skape et rom, men hvis du er ute etter noe enklere som ikke trekker oppmerksomhet fra rommets detaljer, fungerer det like bra. Finn billige hyller hos Sleepo av god kvalitet og se hvor mye de endrer hjemmet ditt. I tillegg til bokhyller, er det også hyller med skap som passer godt i stuen eller oppbevaringssystemet som inneholder alt du trenger for å organisere og legge bort rundt hjemmet. Med de riktige hyllene på riktig sted vil det meste være pent og stilig uten å se rotete eller rotete, enten det er et kjøkken, soverom, bad eller andre rom.

Stort utvalg og rask frakt

Hos Sleepo finner du alle mulige måter å fornye hjemmet ditt, enten du er ute etter stilige, hvite hyller eller noe mer komplekst. Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp, slik at du kan se og føle varene hjemme før du bestemmer deg. Vi har også rask levering, så bestill fra vårt store sortiment i dag og finn noe nytt til ditt hjem!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;