Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

belysning

Det ble lys! Lys opp hjemmet ditt og skape en strålende atmosfære med lamper fra vårt brede utvalg av belysning. Storslåtte lysekroner, minimalistiske gulvlamper, stilige spotlights, rustikke taklamper, pluss mye mer - her finner du noe for alle stiler, rom og personlig smak.

Populære merker
Relaterte kategorier

Kjøp fine lamper online hos oss!

Leter du etter fine lamper til hjemmet? Da har du virkelig kommet til rett sted. Her finner du et fantastisk utvalg av både taklamper, fjærlamper, gulvlamper, bordlamper og vegglamper fra de kjente designavdelingshusene House Doctor, Globen Lightning, CO Bankeryd, Markslöjd, Watt & Veke og Fatboy mfl. Vi selger lampemodeller som passer for hjem med forskjellige stiler.

Lys opp og dekorer hjemmet med flere lyspunkter, prøv gjerne å kombinere forskjellige lyskilder i ett og samme rom. Det utvendige designet er gitt på alle lampene våre, og du velger hvilken type lyspære du synes gir best lys. Vil du ha tips om hvilken lampe som er best for stuen din eller et annet rom i hjemmet ditt? Kontakt gjerne vår kundeservice, og vi lover å hjelpe deg.

Les gjerne vår lysguide for å velge riktig belysning for akkurat ditt hjem, hvor du finner noen enkle tips som gjør valget ditt enklere.

Lyskilder

For å skape et koselig hjem trenger du belysning. Liten eller stor, gjennomsiktig eller fargerik, for arbeid eller koselige kvelder: lamper kommer i alle forskjellige former og brukes til det meste. Derfor bør du velge belysning med omhu og sørge for at den passer inn i hele rommet. I vårt store utvalg av lamper finner du modeller til alle anledninger og som bidrar til at interiøret føles smakfullt og harmonisk.

Velg og vrak i vårt store sortiment og velg den belysningen du vil ha; funksjonell, koselig eller skarp!

En taklampe gir lys til hele rommet og gjør det lettere å bo i den. Med en stilig lampe i taket gir du stuen eller soverommet en helt ny unik følelse. Når du kjøper en lampe, bør du være klar over at den kan bli dominerende og sette sitt eget preg på rommet. Du kan også kjøpe en lampe som passer inn i interiøret og samsvarer med stilen generelt. En bordlampe skaper en koselig atmosfære og gir en innbydende glød over hjemmet ditt. Når du kjøper en gulvlampe, får du ikke bare en lyskilde som lyser opp rommet og gjør det mulig å sitte i sofaen og lese eller gjøre håndarbeid. Du får også en interiørdetalj som med fordel kan brukes til å understreke din egen interiørstil. Vil du skape en koselig atmosfære? Da trenger du kanskje en vegglampe. Den kan enten henges opp ved vinduet, eller du kan montere den direkte på veggen. Du kan justere lyspærens intensitet til dine egne preferanser og skape den rette atmosfæren i rommet.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;