Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Krakker

Krakken kan brukes som både sete- og fotskammel. En krakk er enkel å plassere og passer fint sammen med andre møbler. Flott å kunne tilbye en ekstra sitteplass når det trengs, eller hvorfor ikke en krakk i hallen slik at du kan sette deg ned når du trenger det.

Krakker i flere modeller

Krakker er praktiske møbler som kan brukes til mye, i tillegg til å være en ekstra sitteplass i hjemmet. Krakkene i denne kategorien er valgt for design og høy kvalitet.

I denne kategorien finner du praktiske krakker med et gjennomtenkt design, som kan brukes til mange forskjellige ting i hjemmet. For eksempel kan du lage et sete der det er liten plass, for eksempel i gangen eller på badet. Velg mellom krakker i mange forskjellige former, stiler og materialer for å finne en som passer best til ditt hjem. Noen har et moderne og spennende design, mens andre har et mer tradisjonelt designspråk. Du kan med fordel bruke mange av krakkene som sittemøbler ved kjøkkenbordet. Det er et veldig praktisk valg gulvplassen er begrenset siden det er mulig å skyve dem under bordet når de ikke er i bruk. '

For de av dere som liker å ha gjester hjemme, er det alltid et godt valg å ha ekstra sitteplasser i hjemmet som er lette å oppbevare når gjestene reiser hjem. Mange av krakkene du finner i denne kategorien er ikke bare sitteplasser. De har også en annen funksjon og kan brukes som sidebord. De fleste hjem trenger ekstra avlastningsplass, og da er et sidebord en veldig praktisk, økonomisk og enkel måte å lage dette på. Bruk dem hver for seg, eller lag et arrangement som fanger blikket ved å kombinere noen få stykker med hverandre. Krakker med rund form som er plassert ved siden av hverandre, kan skape et harmonisk element i rommet.

En krakk for hvert hjem

Det er krakker som ser ut som ministiger og kan brukes til å plassere blomster eller dekorative gjenstander i tillegg til å være et sete. Noen krakker er trekantet og kan lett stables oppå hverandre om nødvendig. Det finnes også vakre firkantede krakker i forskjellige design. Felles for alle krakkene i denne kategorien er den høye kvaliteten, både i design og i materialene de er laget av. 

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;