Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

sovesofa

Bor du smått, teller hver kvadratmeter. En sovesofa får plass selv i små rom, slik at du kan ha gjester om dagen og sove godt om natten uten å måtte bruke mer plass enn nødvendig. Her finner du sovesofaer som er både stilige og funksjonelle.

Populære merker

Rimelig sovesofa

Enten du har et lite boareal eller trenger å gi plass til overnattende gjester, er en sovesofa både praktisk og stilig - det beste fra begge verdener. 

Sovesofa sparer plass

Hvis du bor smått, teller hver lille kvadratmeter, noen ganger har du kanskje ikke engang plass til både seng og sofa. En 2-seters sovesofa får lett plass på selv liten plass, slik at du kan ha gjester om dagen og sove godt om natten, uten at den trenger å ta mer plass enn nødvendig. Hos oss på Sleepo finner du sofaer i stoff, skinn, sofaer og hjørnesofaer i flere forskjellige farger og størrelser. Sovesofaen er mer enn bare en sofa å sove i, den er seng og sofa i ett. Hvis du ikke har plass til både seng og sofa, er dette et virkelig utmerket alternativ.

Flott for gjester

Besøk kan være både forventet og uventet. Uansett er en sovesofa med en komfortabel, utfellbar seng et mye hyggeligere alternativ enn bare en vanlig sofa for gjestene. Bare fold ut sovesofaen og re sengen om kvelden, og slå den sammen igjen om morgenen til en vanlig sitteplass. Dette er både billigere og mer praktisk enn å kjøpe en ekstra seng som står ubrukt når ingen gjester er på besøk. Hos Sleepo er det mange muligheter for deg som leter etter sofaer på nettet, uansett stil og design du vil, for å gjøre stuen eller rommet ditt mer enn det er.

Sovesofaer i forskjellige stiler

Sleepo har mange billige sofaer, både 2-seters sovesofaer, sofaer og lenestoler. Med vårt store sortiment finner du garantert noe som passer din smak, så ta en titt og finn din nye favoritt i dag! Vi tilbyr rask levering og 14 dagers åpent kjøp, slik at søket på din nye sovesofa blir så smidig som mulig.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;