Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Black WEEK

Hos oss i Sleepo får du årets beste priser under Black Week. Gå aldri glipp av noen av våre uforglemmelige tilbud og generøse rabatter på hele interiør- og møbelutvalget ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

BLACK WEEK

Når er Black Friday?

Black Friday i 2023 faller 25. november. Her på Sleepo kjører vi Black Friday hele uken og starter med våre unike rabatter, tilbud og kampanjer allerede mandag 21. november. Imidlertid kan datoen for Black Friday være forskjellig hvert år. Som regel fastsettes den store SALG-dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving, som faller på den fjerde torsdagen i november. Fredag ​​blir da en travel dag og mange amerikanere har fri fra arbeidsplassene sine. Black Friday er årets største shoppingdag og mange benytter anledningen til å handle julegavene sine allerede nå for å kunne gjøre de aller beste SALG-funnene.

Hva er Black Friday?

Under Black Friday har du de aller beste mulighetene til å handle både møbler og interiør til en virkelig billig og overkommelig pris. The Big Black Friday-salget her på Sleepo går hele uken fra 21. november med unike og uforglemmelige tilbud hver dag frem til Cyber ​​​​Monday 28. november. Benytt anledningen til å handle julegavene dine og de detaljene du har drømt om så lenge under årets beste Black Friday-kampanje!

Hvor mye billigere er det på Black Friday?

Hos oss i Sleepo får du årets beste priser under Black Friday-uka. Gå aldri glipp av noen av våre uforglemmelige tilbud og generøse rabatter på hele interiør- og møbelutvalget ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Black Friday Week 2022 på Sleepo

Black Friday Week hos oss på Sleepo varer hele uken fra og med 21. november med unike og uforglemmelige tilbud hver dag frem til Cyber ​​​​Monday 28. november.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;