Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Spisebord & Kjøkkenbord

Her finner du hjemmets sentrum - spisebord for å samles for både store og små familier, for fester og hverdag og for alle slags rom. Dekorer spisestuen med et overdådig stort spisebord eller hold det enkelt med et pent, lite spisebord til det litt mindre kjøkkenet. Uansett hva som passer deg, finner du her.

Populære merker

Spisebord & kjøkkenbord i flere varianter

Sleepo har et stort utvalg spisebord for ditt hjem. Et rustikt spisebord i hvitoljet eik passer godt inn i et klassisk interiør for de som liker å følge med på mote og bytte møbler fra tid til annen. Kanskje du vil investere i et kjøkkenbord med gullfargede ben? I vårt store sortiment finner du spisebord til alle stiler til en god pris, og vi har selvfølgelig rask frakt.

Spisebord å henge rundt

Enten du er ute etter små spisebord som passer for den enkelte husstand eller store spisebord hvor hele familien kan få plass, tror vi at du vil finne ditt valg blant vårt store utvalg av stilige spisebord. Vi kan tilby trebord med skuffer under bordplaten, veldig smart for servietter og tabletter, for eksempel. Bord med ekstra plass kan også brukes som arbeidsbord. Et rundt spisebord eller et ovalt spisebord betyr at alle ser hverandre i øynene og at ingen trenger å sitte på kanten, bare sørg for at du har nok plass til et rundt bord. Vi har både hvite spisebord, svarte spisebord og trefargede spisebord.

Små spisebord til sommerhuset og til byleiligheten

Spisebordet som skal brukes til daglig bruk i en familie med barn trenger å være praktisk og holdbart, flere av bordene er derfor enkle å rengjøre. En klassisk spisegruppe i hvitt eller tre med kurvstoler arrangerer den rette landlige stilen i sommerhuset. Liker du å spise middager med mange gjester? Vi har store kjøkkenbord i vårt sortiment, noe som betyr at alle har god plass til mange spisestoler. Anslått plass hver person trenger under en middag er 60 cm av bordflaten. Hvis du ønsker å kunne forstørre bordet til fest, anbefales et spisebord med forlengelsesblader, noe som gjør det enkelt å raskt montere noen ekstra tallerkener.

Rask frakt og stort utvalg

Vi i Sleepo har et stort utvalg av gode og billige spisebord i mange forskjellige design. Når du bestiller fra oss har du 14-dagers åpent kjøp på varene du bestiller. Hvis du trenger hjelp, er vår hjelpsomme kundeservice tilgjengelig. Hvis du heller vil sende en melding, er det enkelt via nettstedet vårt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;