Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Spisebord Eik

Det er mange fordeler med å velge et rundt spisebord for hjemmet ditt. Det tar mindre plass enn de med rektangulære eller firkantede former, og er derfor perfekt for de som har en litt mindre overflate å plassere sitt runde bord på. Finn ditt nye, runde bord hos oss på Sleepo!

Kjøp ditt spisebord i eik online hos Sleepo

Hvis du er på utkikk etter et spisebord i eik, har du kommet til rett sted! Hos oss på Sleepo finner du et bredt utvalg av spisebord i eik i ulike utførelser og prisklasser. Vi er sikre på at du vil finne et spisebord i eik som passer til ditt hjem og interiørstil.

Bredt utvalg av spisebord i eik online

Et spisebord i eik gir karakter og passer inn i de fleste hjem. Eik er en holdbar tresort som vil vare i mange år hvis man tar vare på det. For å bevare eikebordet så lenge som mulig, anbefaler vi å behandle det med olje, lakk eller beis.

Ikke gå glipp av vårt mest solgte spisebord i eik som heter Adele. Adele-serien finnes både som spisebord og sofabord. Spisebordet kommer i runde, ovale og med en uttrekkbar funksjon som gjør at bordet er 130Ø, men kan utvides med 50 cm. Det er enkelt å dra ut slik at det blir plass til flere stoler, perfekt hvis du har gjester ofte.

Hvis du er usikker på hvilket bord du vil ha, kan du lese vår bordguide som gir mer detaljert informasjon om hvert materiale og behandling av bordet.

Trenger du tips og råd før du velger det nye runde spisebordet ditt?

Hvis du har flere spørsmål eller tanker rundt våre runde spisebord, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770 for å få tips og råd og bestille besøk hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med valget av riktig rundt bord. Hjertelig velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;