Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Spisebord Hvitoljet tre

Å finne det riktige spisebordet kan være en utfordring, men med en hvitpigmentert trevariant får du en tidløs klassiker som passer i de fleste hjem. Den lyse fargen gjør at bordet føles luftig og lyst, samtidig som treets naturlige struktur gir en varm og innbydende atmosfære.

Spisebord i hvitpigmentert tre – en tidløs klassiker

Å finne det rette spisebordet kan være en utfordring, men med en hvitpigmentert trevariant får du en tidløs klassiker som passer inn i de fleste hjem. Den lyse fargen gjør at bordet virker luftig og lyst, samtidig som den naturlige trestrukturen gir en varm og innbydende følelse.

Hvorfor velge hvitpigmentert tre?

En av fordelene med hvitpigmentert tre er at det er relativt enkelt å matche med andre møbler og interiørdetaljer. Den lyse fargen fungerer like godt i minimalistiske hjem som i mer klassiske eller landlige omgivelser. I tillegg er tre et bærekraftig materiale som eldes vakkert og kan vare i mange år fremover.

Slik velger du riktig spisebord i hvitpigmentert tre

Når du velger et spisebord, er det viktig å tenke på størrelse og form. Et stort bord kan være praktisk hvis du ofte har mange gjester, mens et mindre bord kan passe bedre hvis du bor alene eller i en mindre leilighet. Tenk også på hvilken stil du ønsker for bordet ditt – skal det være enkelt og stilrent eller mer dekorert og romantisk?

En annen ting å tenke på er hvilket materiale du ønsker for bordplaten. Hvitpigmentert tre er en populær variant, men det finnes også bord med plater av glass, laminat eller marmor. Det kan være lurt å vurdere hvilket materiale som passer best for din livsstil og dine behov – en glassplate kan for eksempel være stilfull, men kanskje mindre praktisk hvis du har små barn.

Vedlikeholdsråd for ditt spisebord i hvitpigmentert tre

For at spisebordet ditt skal vare lenge, er det viktig at du tar vare på det på riktig måte. En hvitpigmentert treplate kan være følsom for flekker og riper, så sørg for å beskytte overflaten med bordbrikker eller duker ved behov. Tørk også alltid opp søl og smuss så fort som mulig for å unngå permanente flekker.

Trenger du tips og råd før du velger det nye runde spisebordet ditt?

Hvis du har flere spørsmål eller tanker rundt våre runde spisebord, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770 for å få tips og råd og bestille besøk hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med valget av riktig rundt bord. Hjertelig velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;