Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Rundt spisebord & rundt kjøkkenbord

Det er mange fordeler med å velge et rundt spisebord for hjemmet ditt. Det tar mindre plass enn de med rektangulære eller firkantede former, og er derfor perfekt for de som har en litt mindre overflate å plassere sitt runde bord på. Finn ditt nye, runde bord hos oss på Sleepo!

Oppdater hjemmet ditt med et rimelig, rundt spisebord fra Sleepo

Det er mange fordeler med å velge et rundt spisebord for hjemmet ditt. Det tar mindre plass enn de med rektangulære, firkantede former eller et ovalt spisebord, og er derfor perfekt for de som har en litt mindre overflate å plassere sitt runde bord på. Velg mellom et rundt spisebord, et rundt sidebord eller rundt kjøkkenbord eller et rundt salongbord og skape en innbydende atmosfære. Finn ditt nye, runde spisebord hos oss på Sleepo!

Match et rundt spisebord med stilige spisestoler

Hos oss på Sleepo finner du flere forskjellige typer runde spisebord. Velg mellom et stort rundt spisebord, lite rundt spisebord, rundt spisebord med forlengelsestopp og i forskjellige populære design og materialer som rundt spisebord valnøtt, rundt spisebord svart og rundt spisebord hvitt. Benytt anledningen til å matche ditt runde spisebord med stilige spisestoler!

Her finner du også runde spisebord for uteplassen. Runde bord i forskjellige design Her kan du velge et rundt spisebord i mange forskjellige materialer og design. Velg et rundt spisebord med glassplate, rundt spisebord tre, svart rundt spisebord, rund spisebord eik, lite rundt spisebord, hvitt rundt spisebord, rundt spisebord hvit oljet eik, rundt spisebord marmor eller et rundt spisebord med oppbevaring. Hos oss er det enkelt å finne et rundt spisebord for alle forskjellige typer hjem og rom!

Trenger du tips og råd før du velger det nye runde spisebordet ditt?

Hvis du har flere spørsmål eller tanker rundt våre runde spisebord eller rundt kjøkkenbord, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770 for å få tips og råd og bestille besøk hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med valget av riktig rundt bord. Hjertelig velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;