Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Overmadrasser

Det er overmadrasser i forskjellige tykkelser og med ulik hardhet, avhengig av hva du synes er behagelig - noe som selvfølgelig er en individuell smak, men som også avhenger av kroppsvekten din. Vanligvis foretrekker man fastere soveunderlag jo tyngre man er. En annen faktor er alderen - når man blir eldre, foretrekker man ofte en fastere madrass. En overmadrass kan utgjøre en stor forskjell for sovekomforten i for eksempel båt, campingvogn eller sommerhus, hvor overmadrasser vanligvis ikke er av høyeste kvalitet. For det andre beskytter en madrass også undermadrassen mot slitasje, noe som gjør at den holder lenger.

Hvilken madrass skal jeg velge?

Den tynnere madrassen som plasseres på toppen av selve madrassen eller rammemadressen kalles en overmadrass, og denne oppfyller flere funksjoner. For det første forbedrer det madrassens komfort. Hvis madrassen din er litt for hard eller myk for din smak, kan denne justeres med en madrass. På den måten slipper du å kjøpe en ny madrass hver gang søvnpreferansene dine endres.

Det er overmadrasser i forskjellige tykkelser og med ulik hardhet, avhengig av hva du synes er behagelig - noe som selvfølgelig er en individuell smak, men som også avhenger av kroppsvekten din. Vanligvis foretrekker man fastere soveunderlag jo tyngre man er. En annen faktor er alderen - når man blir eldre, foretrekker man ofte en fastere madrass. En overmadrass kan utgjøre en stor forskjell for sovekomforten i for eksempel båt, campingvogn eller sommerhus, hvor overmadrasser vanligvis ikke er av høyeste kvalitet. For det andre beskytter overmadrassen også undermadrassen mot slitasje, noe som gjør at den holder lenger. Det absorberer også svette fra kroppen din mens du sover, noe som øker madrassens levetid betydelig og holder den i bedre form.

Det beskytter også mot flekker som i verste fall kan være umulige å fjerne. For det tredje vil det være litt lettere re opp sengen, fordi du legger lakenet rundt overmadrassen i stedet for selve madrassen, som ofte er for tykk til at lakenet når helt rundt.

Hvordan tar jeg vare på overmadrassen min?

For å sikre at den nye overmadrass varer lenge, er det viktig at du tar vare på den. Den bør luftes regelmessig og sørg for å snu den minst et par ganger i halvåret Snu den opp ned samtidig som du bytter plass på hode- og fotende. Denne rotasjonen forhindrer at madrassen slites ut på de samme stedene og svekker soveposisjonen din. Når du har tatt bort madrassen, kan du benytte anledningen til å støvsuge den under for å holde sengen fresh. Vask det avtakbare trekket om nødvendig. Overmadrasser er tilgjengelige i en rekke forskjellige polstringer: naturlig lateks, kaldt skum, polyester, dun, softex og mer. Naturlige materialer leder fukt bort bedre enn syntetiske materialer og skaper dermed et friskere sovemiljø. Lateks er for eksempel dyrere enn syntetiske materialer, men det er et materiale som puster effektivt og har lang levetid. Valg av materiale kan ha stor betydning for kvaliteten på nattesøvnen.

Unn deg deg lille ekstra - gjør sengen din perfekt ved å unne deg en virkelig behagelig overmadrass fra produsenter som Tempur, Mille NottiKinnabädden og Sleepo Beds. Overmadrasser fra disse produsentene er utviklet gjennom mange års testing og kontinuerlige forbedringer av møbelmateriale, overflatemateriale og form. Disse leverandørene har mange års erfaring innen seng og madrassbransjen, noe som garanterer deg deilig sovekomfort.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;