Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sofabord & Salongbord

Legg siste finish på stuen med et fint salongbord! Her har vi samlet mange forskjellige trendy varianter av sofabord. Velg mellom moderne modeller i metall og betong, eller dekor ditt hjem med et mer tradisjonelt bord i stilig naturlig tre. Uansett hva du velger, vet vi at her vil du finne noe veldig hyggelig!

Relaterte kategorier

Sofabord & Salongbord i flere varianter

Salongbord kan se nesten hvilken som helst måte, de kan være rundt sofabord, rektangulære salongbord, firkantede salongbord. De kan være laget av stål og ha en glassplate, males i en fargerik nyanse eller være trefargede. De kan også være hvit sofabord eller svart sofabord. Hos oss finner du flere varianter.

Salongbord i forskjellige materialer

Hos oss på Sleepo finner du unike salongbord i flere forskjellige materialer, de kan vare sofabord eik eller sofabord marmor. De siste årene har messing- og marmorbord blitt populære. Å velge et marmorbord er både et elegant og moderne valg. Et rundt salongbord er veldig koselig og gjør det enkelt å plassere lenestoler rundt, som omgir bordet. Et salongbord har flere forskjellige funksjoner, hva bruker du ditt til? Skal den ha en ekstra hylle for magasiner og spill? Spiser du vanligvis ved stuebordet, eller er du en som foretrekker et par, tre mindre bord? Tenk på hva du skal bruke bordet til og la deg inspirere av alle våre forskjellige bord.

Ulike utseende for forskjellige stiler

Et sofabord eller et salongbord kan virkelig se ut på mange forskjellige måter, og vi har bord for alle stiler. Et bord med hjul på er praktisk, ikke minst når du rengjør, eller å servere god mat på kjøkkenet og deretter kjøre bordet til sofaen. Vi har billige salongbord i virkelig god kvalitet og små salongbord som passer til det mindre rommet. Våre mange merker hjelper deg med å finne et bord bare for din stil. Kanskje er et åttiårsduftende bord med glassplate ditt valg, eller kanskje du foretrekker lyse, stilige møbler? Et teppe under gir et koselig inntrykk, se hva vi har å tilby her på nettstedet.

Bestill sofabord enkelt online

Hos Sleepo tilbyr vi stuebord i mange forskjellige stiler for enhver smak. Vi velger og velger ut merkevarer i god kvalitet og med et tiltalende designspråk med håp om at du vil finne et produkt som passer inn i hjemmet ditt. Vi sørger for å alltid ha raske leveranser av varene dine, i tillegg får du 14 dagers returrett hvis du trenger å sende varene tilbake.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;