Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Rektangulært Sofabord &

salongbord

Ingen stue er komplett uten et rektangulært salongbord. Med et rektangulært salongbord i stuen skaper du en innbydende atmosfære og bordet har mange praktiske fordeler i forhold til for eksempel et rundt salongbord når du får et større område å bruke. Det rektangulære salongbordet følger sofaens form og passer derfor godt sammen med flere forskjellige typer sofaer. Her på Sleepo er det salongbord for alle, uavhengig av stil og hjem. Velg fra vårt brede utvalg av rektangulære salongbord!

Relaterte kategorier

Du finner ditt nye, rimelige, rektangulære salongbord hos oss på Sleepo

Ingen stue er komplett uten et rektangulært salongbord. Med et rektangulært sofabord i stuen skaper du en innbydende atmosfære og bordet har mange praktiske fordeler i forhold til for eksempel et rundt salongbord når du får et større område å bruke. Det rektangulære salongbordet følger sofaens form og passer derfor godt sammen med flere forskjellige typer sofaer. Her på Sleepo er det salongbord for alle, uavhengig av stil og hjem. Velg fra vårt brede utvalg av rektangulære salongbord!

Rektangulære sofabord i forskjellige design

Her finner du rektangulære salongbord i mange forskjellige materialer og design. Velg et rektangulært salongbord med glassplate, rektangulært salongbord i tre, svart rektangulært salongbord, rektangulært salongbord eik, lite rektangulært salongbord, hvitt rektangulært salongbord, rektangulært salongbord hvitoljet eik, rektangulært salongbord marmor, eller et enkelt rektangulært sofa med et rektangel som du ikke vil ha foran deg. Hos oss er det enkelt å finne et rektangulært salongbord til alle forskjellige typer hjem og rom!

Trenger du tips og råd før du velger det nye salongbordet ditt?

Hvis du har flere spørsmål eller tanker angående våre rektangulære sofabord, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: 08-20 87 70 for å få tips og råd og bestille besøk hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med å velge riktig rektangulært salongbord. Hjertelig velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;