Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sofabord glass & salongbord Glass

Ingen stue er komplett uten et salongbord i glass. Med et salongbord glass i stuen skaper du en innbydende atmosfære og bordet passer best hvis du velger å dekorere stuen med en hjørnesofa. Her på Sleepo er det salongbord for alle, uavhengig av stil og hjem. Velg fra vårt brede utvalg av salongbord i glass!

Relaterte kategorier

Salongbord glass - en moderne touch til din stue

Ønsker du å gi stuen din en moderne og elegant touch? Da er et sofabord i glass det perfekte valget for deg. Med sitt stilige design og transparente utseende, vil et salongbord i glass definitivt være et imponerende element i rommet ditt.

Elegant og allsidig design med Sofabord glass

Et sofabord i glass er ikke bare vakkert å se på, det er også utrolig allsidig når det kommer til interiørstilen i rommet ditt. Uansett om du foretrekker en minimalistisk, moderne stil eller en mer klassisk og tradisjonell atmosfære, vil et salongbord i glass passe perfekt inn.

Den gjennomsiktige naturen til glassbordet gjør at det ikke virker overveldende eller dominerende i rommet. Tvert imot, det gir en følelse av luftighet og åpenhet, og får rommet til å virke større og mer romslig.

Sofabord glass - Funksjon og stil i ett

Et salongbord i glass er ikke bare et vakkert møbel, det er også praktisk og funksjonelt. Glassoverflaten er enkel å rengjøre, og du trenger ikke bekymre deg for flekker eller riper. I tillegg kan du enkelt plassere dekorative gjenstander eller magasiner på bordet, og fremheve din personlige stil.

Sofabord i glass kommer i ulike former og størrelser, slik at du kan finne den perfekte modellen for din stue. Enten du trenger et rundt bord for å skape en mer intim atmosfære, eller et rektangulært bord for å utnytte plassen optimalt, vil du definitivt finne et salongbord i glass som passer dine behov.

Skap et imponerende fokuspunkt

Et sofabord i glass kan også fungere som et imponerende fokuspunkt i rommet ditt. Med sin transparente natur og elegante design, vil det tiltrekke seg oppmerksomhet og skape interesse. Du kan kombinere bordet med en vakker vase med friske blomster eller et kunstverk, og skape en visuell fest for øynene.

Hvis du ønsker å gi stuen din et moderne og elegant preg, er et salongbord i glass det perfekte valget. Det vil ikke bare være en funksjonell og praktisk del av rommet, men også et stilig og imponerende element. Så hvorfor ikke ta kontakt med vår kundeservice i dag på telefon: +468208770 eller e-post: info@sleepo.no, og finn ditt drømme salongbord i glass?

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;