Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Firkantet Sofabord & 

salongbord

Ingen stue er komplett uten et firkantet salongbord. Med et firkantet salongbord i stuen skaper du en innbydende atmosfære og bordet passer best hvis du velger å dekorere stuen med en hjørnesofa. Her på Sleepo er det salongbord for alle, uavhengig av stil og hjem. Velg fra vårt brede utvalg av firkantede salongbord!

Relaterte kategorier

Du finner ditt nye, rimelige, firkantede salongbord hos oss på Sleepo

Ingen stue er komplett uten et firkantet sofabord. Med et firkantet salongbord i stuen skaper du en innbydende atmosfære og bordet passer best hvis du velger å dekorere stuen med en hjørnesofa. Her på Sleepo er det salongbord for alle, uavhengig av stil og hjem. Velg fra vårt brede utvalg av firkantede salongbord!

Firkantede sofabord i forskjellige design

Her finner du firkantede salongbord i mange forskjellige materialer og design. Velg et firkantet salongbord med glassplate, firkantet trebord, svart firkantet salongbord, firkantet salongbord eik, lite firkantet salongbord, hvitt firkantet salongbord, firkantet salongbord hvitoljet eik, firkantet salongbord marmor eller et firkantet kaffe bord med lagring slik at du enkelt kan skjule og fjernstyre det du ikke vil ha foran deg. Hos oss er det enkelt å finne et firkantet salongbord til alle forskjellige typer hjem og rom!

Trenger du tips og råd før du velger det nye salongbordet ditt?

Hvis du har flere spørsmål eller tanker angående de firkantede salongbordene våre, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: 08-20 87 70 for å få tips og råd og bestille besøk hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med å velge riktig firkantet salongbord. Hjertelig velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;