Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Forlenget åpent kjøp til 31. januar 2024

Rundt salongbord & Rundt sofabord

Ingen stue er komplett uten et rundt salongbord. Med et rundt salongbord i stuen skaper du en innbydende atmosfære som med et rundt salongbord får du følelsen av et mer romslig og luftig rom. Her på Sleepo er det salongbord for alle, uavhengig av stil og hjem. Velg fra vårt brede utvalg av runde salongbord!

Relaterte kategorier

Dekorer stuen med et stilig, rimelig, rundt salongbord & rundt sofabord fra Sleepo

Ingen stue er komplett uten et rundt sofabord. Med et rundt salongbord i stuen skaper du en innbydende atmosfære som med et rundt salongbord får du følelsen av et mer romslig og luftig rom. Her på Sleepo er det salongbord for alle, uavhengig av stil og hjem. Velg fra vårt brede utvalg av runde salongbord!

Rundt salongbord i forskjellige design

Her finner du runde salongbord i mange forskjellige materialer og design. Velg et rundt salongbord & rundt sofabord med glassplate, rundt salongbord tre, svart rundt salongbord, rundt eik salongbord, lite rundt salongbord, hvitt rundt salongbord, rundt salongbord hvitoljet eik, rundt marmor salongbord, eller et rundt kaffebord med oppbevaring slik at du enkelt kan skjule fjernkontroller og annet som du ikke vil ha framme. Hos oss er det enkelt å finne et rundt stuebord til alle forskjellige typer hjem og rom!

Trenger du tips og råd før du velger det nye salongbordet ditt?

Hvis du har flere spørsmål eller tanker angående de runde salongbordene våre, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: 08-20 87 70 for å få tips og råd og bestille besøk hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med valg av riktig rundt salongbord. Hjertelig velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp i 14 dager
Sleepo tilbyr forlenget åpent kjøp til 31. januar 2024
;