Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Ovalt salongbord & ovalt soFabord

Ingen stue er komplett uten et ovalt salongbord. Med et ovalt salongbord i stuen skaper du en innbydende atmosfære som med et ovalt sofabord får du følelsen av et mer romslig og luftig rom. Her på Sleepo er det sofabord for alle, uavhengig av stil og hjem. Velg fra vårt brede utvalg av ovale salongbord!

Relaterte kategorier

Dekorer stuen med et stilig, rimelig, ovalt salongbord & ovalt sofabord fra Sleepo

Ingen stue er komplett uten et ovalt sofabord. Med et ovalt salongbord i stuen skaper du en innbydende atmosfære som med et ovalt salongbord får du følelsen av et mer romslig og luftig rom. Her på Sleepo er det salongbord for alle, uavhengig av stil og hjem. Velg fra vårt brede utvalg av ovale salongbord!

Ovale salongbord i forskjellige design

Her finner du ovale salongbord i mange forskjellige materialer og design. Velg et ovalt salongbord med glassplate, ovalt salongbord tre, svart ovalt salongbord, ovalt salongbord eik, lite ovalt stuebord, hvitt ovalt salongbord, ovalt salongbord hvitoljet eik, ovalt salongbord marmor eller et ovalt kaffebord med oppbevaring slik at du enkelt kan skjule fjernkontroller og annet som du ikke vil ha framme. Hos oss er det enkelt å finne et ovalt salongbord til alle forskjellige typer hjem og rom!

Trenger du tips og råd før du velger det nye salongbordet ditt?

Hvis du har flere spørsmål eller tanker angående våre ovale salongbord, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: 08-20 87 70 for å få tips og råd og bestille besøk hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med å velge riktig ovalt salongbord. Hjertelig velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;