Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

beach house company

Beach House Company-merket produserer sengetøy av høy kvalitet i herlig jerseymateriale, men også komfortable badekåper og andre koselige tekstilprodukter. Beach House tilbyr flere myke og komfortable produkter i stilige nøytrale farger, både lyse og mørke. Gi hele familien den beste soveopplevelsen med fantastiske sengetøy fra Beach House.

Beach House - Historien om jersey-sengetøy!

På den andre siden av Atlanterhavet, i USA, har de lenge hatt noe vi først nå begynner å oppdage i Europa og spesielt Sverige - sengetøy i jerseymateriale. Konseptet fikk mark på 90-tallet, da en kvinne ved navn Rachel Ashwell begynte å selge jerseyplater i sin butikk i California. Inspirasjonen kom fra følelsen du får når du sover i en stor T-skjorte. Spurte Rachel Ashwell seg selv; Hvis folk nå tror at T-skjorte stoff er blant det vakreste som finnes, hvorfor ikke ha det over hele sengen? Enkelt, men smart tenkt av Ashwell. Da Oprah Winfrey kalte jersey-sengetøy for "årets oppdagelse", økte etterspørselen, ikke overraskende, over natten. Som vi alle vet, er Oprah populær i store deler av verden, og showet hennes blir sett av millioner av mennesker. Så da Oprah i showet hennes uttrykte sin kjærlighet til disse lakenene med ordene: ”Since I found T-shirt sheets, sleeping has not been the same for me… nothing has made me feel better than these sheets.”, ble de bare mer og mer populære for hver dag.

Beach House at Oprah

Selskapet fikk av naturlige grunner et reelt løft da Oprah uttalte seg om disse produktene. Mange var enige om at mer komfortable sengetøy var mulige å finne. Høsten 2009 lanserte Beach House Company sitt jersey-sengetøy av høy kvalitet for første gang i Europa. Et av de utvalgte landene for investeringen var Sverige. Butikker i andre europeiske land som Finland, Norge, Tyskland og Sveits ble også beæret over å fungere som forhandlere for Beach House Company og produktene deres i et helt nytt marked. Designet er, som navnet antyder, inspirert av livet på Stillehavskysten langs Californias kystlinje. Fargene og modellene skal gjenspeile følelsen du får når du bruker lakenene - avslapning og enkelhet er stikkordene for selskapets produkter og markedsføring av dem. Lakenene er ganske enkelt et fysisk produkt som gjenspeiler livsstilen i California.

Kjøp Beach House-produkter på Sleepo

Hos oss på Sleepo finner du et velvalgt utvalg av merket Beach House. Her finner du koselige Beach House-produkter som badekåper, pyjamas og nattkjoler, jersey-laken, jersey-dynetrekk, jersey-putevar, dekorative puter og tepper. Beach House lager produkter av jersey og bomull i høy kvalitet. Du kan velge mellom flere lyse og friske farger. Du vil finne mange Beach House-produkter til kampanjepris her på Sleepo, noe som betyr at du har muligheten til å gjøre et virkelig kutt på dine kjøp! Se hele vårt store utvalg av rimelige og komfortable dynetrekk, putetrekk og laken.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;