Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Adventlysestake

Når advent og jul nærmer seg, hever vi hyggefaktoren i hjemmet med dekorative og stemningsfulle adventslysestaker. I vårt brede sortiment av julebelysning finner du alt fra den klassiske røde adventslysestaken til den moderne hvite. Hvorfor ikke velge en adventslysestake med litt retro-look? Uansett hvilken type adventslysestake du leter etter, vil du garantert finne den typen du leter etter hos oss for å maksimere julekosen!

Gjør hjemmet ekstra koselig med en adventslysestake fra Sleepo

Når advent og jul nærmer seg, hever vi hyggefaktoren i hjemmet med dekorative og stemningsfulle adventslysestaker. I vårt brede sortiment av julelys finner du alt fra den klassiske røde adventslysestaken til den moderne hvite. Hvorfor ikke velge en adventslysestake med litt retro-look? Uansett hvilken type adventslysestake du leter etter, vil du garantert finne typen du leter etter hos oss i Sleepo for å maksimere julekosen!

Stort utvalg av adventslys

Å pynte med adventslysestake før jul er en av de mest populære juletradisjonene som vi ser år etter år i nesten alle hjem. Velg en adventslysestake hvor du kan ha lys for å skape en ekstra koselig følelse. Hvis du ikke vil bekymre deg for økt brannfare, kan du velge fra vårt brede utvalg av LED-lys i forskjellige former og størrelser til å dekorere adventslysestaken din med. På denne måten kan du la hjemmet ditt glitre med stemningsfull adventsbelysning hele døgnet. ha også stilige og moderne elektriske adventslysestaker i en rekke varianter, materialer og design, bla gjennom våre magiske adventslysestaker og finn dine favoritter!

Stemningsfulle adventslysestaker

Tradisjonen med å pynte hjemmet med adventslysestaker skal ha startet allerede på 1900-tallet her i Sverige, hvor det klassiske er å tenne et lys hver advent frem til jul. Er du på jakt etter stilige LED-lys til din adventslysestake, har du virkelig funnet rett sted! I vår julebutikk finner du også fantastisk flotte julestjerner å lyse opp vinduene med. Benytt anledningen til å klikke hjem søt julepynt & dekorasjon for en helt komplett følelse til årets julefeiring.

I vårt brede utvalg av adventslysestaker finner du dem i en rekke flotte design som adventsstaker i messing, adventslysestaker i tre, retro adventsstaker, sorte adventsstaker, hvite adventsstaker, røde adventslysestaker, grå adventslysestaker, sorte Adventslysestaker, grønne adventslysestaker og beige adventsstaker. Velg mellom flere populære merker som Markslöjd, Globen Lighting og Sleepos eget merke Sleepo Collection.

God Jul!

Vi er både glade og takknemlige for at du velger å handle dine nye adventslysestaker og alt relatert til jul i vår nettbutikk. Sammen gjør vi hjemmet til et trygt og harmonisk sted. Vi i Sleepo ønsker deg en riktig god jul og håper du får en fantastisk julehelg med dine kjære!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;