Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Utendørspyntputer

Pynteputer vinterhagen Hos oss på Sleepo finner du et bredt utvalg av stilige, rimelige og komfortable dekorative puter for utendørs bruk. Flere av putene våre er tilpasset det skandinaviske klimaet og tåler regn, snø, sol og vind. Vi tilbyr uteputer fra kjente merker som Chhatwal & Jonsson og House Doctor, bla og finn favorittene dine!

Gjør terrassen ekstra koselig med dekorative puter utendørs

Hos oss på Sleepo finner du et bredt utvalg av stilige, rimelige og komfortable dekorative puter for utendørs bruk. Flere av putene våre er tilpasset det skandinaviske klimaet og tåler regn, snø, sol og vind. Vi tilbyr uteputer fra kjente merker som Chhatwal & Jonsson og House Doctor, bla og finn favorittene dine!

Uteputer i slitesterke materialer

Hev komfortnivået mens du styler terrassen. Her på Sleepo finner du dekorative puter å dekorere med utendørs i flere forskjellige farger, størrelser og stiler. Våre uteputer er vannavvisende og UV-beskyttende for å holde fargen i flere årstider. Alle puter har samme gode kvalitet til reduserte priser for alle lommebøker.

Handle på Sleepo 

Når du bestiller en av våre vakre dekorative puter for utendørs bruk, tilbyr vi alltid  åpent kjøp i 14 dager - Klikk hjem din nye utepute i dag!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;