Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Utendørsmøbler

Et sted som mange glemmer å innrede ordentlig er uterommet. Vi synes det er synd med tanke på hvor mye tid vi faktisk bruker på balkongen og terrassen. Men heldigvis har vi samlet en fantastisk blanding av trendy lenestoler, avslappende hengekøyer, stilige parasoller og mye mer - bare slik at terrassen din også får sjansen til å være i sentrum.

Populære merker

Du kan kjøpe dine nye billige utemøbler online på Sleepo

Kos deg med nattelivet og kjøp dine nye utemøbler fra Sleepo. Dekorer uteplassen, balkongen og hagen med kvalitetsmøbler fra Fatboy, Cinas og Sleepo Outdoor og hagemøbler. Finn billige utemøbler i stilige farger i forskjellige materialer som tre, plast og kunstig rotting. Vårt utvalg av balkongmøbler og hagemøbler er perfekte for både mindre og større områder. Nå har du virkelig sjansen til å innrede utendørs. Utemøbler på salg er en fantastisk mulighet til å utvide stuen helt til hagen eller på balkongen. Stilige utemøbler i kunstig rotting er utrolig værbestandige og gir terrassen din et løft. Du vet at vi har hagebord, sofaer og solsenger i de fleste prisklasser og design. Du kan kjøpe stilige hagemøbler i førsteklasses kvalitet hos oss på Sleepo. Pynt utvendig med noen av de fine møbelgruppene våre, en hagesofa eller hvorfor ikke en hengekøye med komfortable puter. Alt dette og mye mer finner du blant våre billige hagemøbler fra Fatboy, og Sleepo Outdoor. Forleng sommeren og innred med billige og gode hagemøbler og match med komfortable seteputer som er tilgjengelige i en rekke fargekombinasjoner, størrelser og tykkelser. Med freshe hagemøbler blir det lettere å nyte terrassen din.

Kos deg med sommeren med nye utemøbler

Utemøbler er en enkel måte å utvide stuen din og la deg nyte sommeren i det fri. Hvis du mangler plass innendørs for å arrangere fester og har hyggelige middager, kan du alltid flytte festen utendørs. Med utemøbler av god kvalitet hører vaklevorne plaststoler til fortiden - og middagen blir like eksklusiv og vellykket som du vil at den skal være. I tillegg kan de like gjerne brukes til avslappende grillkvelder og kaffepauser på hverdager.

Hos Sleepo har vi utemøbler til enhver tenkelig anledning. Vi vet alle at norsk somer er fantastisk - men den er også notorisk upålitelig. Dette betyr at du må kjøpe møbler som ikke bare tåler solskinnsdager, men som også tåler dårligere vær. Med solide utemøbler trenger du ikke å bekymre deg for at fukt og vind ødelegger ferien. Når du kjøper eksklusive utemøbler fra oss, kan du være sikker på at de er kvalitetstestet.

Slitesterkt materiale

Hvis du har utemøblene dine på en overbygd terrasse, kan du være fleksibel fordi de utsettes for mindre vær og slitasje. Hvis du derimot har utemøblene dine på en uteplass, er materialet avgjørende for holdbarheten. Et slitesterkt materiale som kunstig rotting anbefales hvis du vil unngå å løpe inn med stolene hver gang en storm trekker seg sammen.

I vårt sortiment har vi hagestoler som lar deg holde et stort middagsselskap uten at du trenger å bekymre deg for at setene går tom. Du kan enten kjøpe stolene hver for seg hvis du vil velge antall selv, eller du kan kjøpe et sett sammen med middagsbordet. Det gir deg muligheten til å ha en matchende spisebordgruppe som varer i hele sommeren.

En varm sommerdag er det ikke mye som slår følelsen av å hvile i en hengekøye. Våre hengekøyer er tilgjengelige i flere forskjellige design og materialer. Vi sørger for at de er til hyppig bruk når du vil slappe av med en drink i hagen eller bare hvile beina etter en intens kroketkamp med barna.

Ha det bra i solen

Våre utemøbler inkluderer også solsenger i solide konstruksjoner. Med en fluktstol av god kvalitet, unngår du ryggsmerter som enklere sammenleggbare stolvarianter ofte gir. En Baden-stol sørger for at du har det bra i solen.

Vi i Sleepo har hentet inn de beste merkene for å kunne tilby våre kunder billige utemøbler av høyeste kvalitet. Dette er produsenter som Fatboy og flere andre. Deres oppdrag er å sikre at du alltid får mest mulig utemøbler for pengene, og vårt brede utvalg gir deg muligheten til å velge akkurat de møblene du ønsker.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;