Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Utendørspotter

Med luksuriøse og nydelige potter og potteplanter får terrassen din heis. Her på Sleepo finner du utendørspotter i slitesterkt materiale som passer for alle vær og uteplasser. Velg din utendørspotte i forskjellige materialer og design som en utendørs potte stor, utendørs potte liten, utendørs potte hvit, utendørs potte grå, utendørs potte sement, utendørs potte betong, potte, utendørs svart og høy utendørs potte. Alt dette og mye mer finner du hos oss på Sleepo!

Pynt med potter til uteplassen

Med luksuriøse og nydelige potter og potteplanter får terrassen din heis. Her på Sleepo finner du utendørspotter i slitesterkt materiale som passer for alle vær og uteplasser. Velg din utendørspotte i forskjellige materialer og design, som en utendørspotte stor, utendørspotte liten, utendørspotte hvit, utendørspotte grå, utendørspotte sement, potte, utendørs svart og høy utendørs potte. Alt dette og mye mer finner du hos oss på Sleepo!

Gjør et inntrykk på terrassen din med en utepotte

Uansett om du har stor interesse for planter eller ikke, finner du flere forskjellige pottemodeller som løfter terrassen eller balkongen hos oss på Sleepo. Med en eller flere utepotter kan du enkelt lage en koselig og vakker uteplass enten du har en liten balkong eller en stor hage. Hos oss på Sleepo finner du slitesterke potter som tåler å være utendørs hele året i det svenske klimaet, i tillegg til potter har vi også plantebokser og blomsterkasser. Velg mellom flere kjente merker som DBKD, Hübsch og House Doctor. Bland og match potter i forskjellige former og farger for å legge til et personlig preg på terrassen din.

Handle på Sleepo

Når du legger inn bestillingen din på en av våre vakre utendørs potter, tilbyr vi alltid åpent kjøp i 14 dager - Klikk hjem din nye utendørs potte i dag!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;