Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Konsollbord & avlastningsbord

Gi rommet mer avlastningsplass med et fint konsollbord. Her har vi samlet et bredt utvalg av stilige og funksjonelle avlastningsbord som gir både en finere stil og ekstra oppbevaring. Hvilket konsollbord flytter hjem til deg?

Kjøp ditt nye, stilige og rimelige konsollbord fra oss på Sleepo

Gi rommet mer avlastningsplass med et fint konsollbord. Her har vi samlet et bredt utvalg av stilige og funksjonelle avlastningsbord som gir både en finere stil og ekstra oppbevaring. Hvilket konsollbord flytter hjem til deg?

Stort utvalg av trendy og stilige konsollbord

Nesten hvert hjem trenger et ekstra avlastningsområde hvor du kan velge om du vil plassere stilige dekorasjoner, belysning, vaser og potter eller bare et sted å sette ting. Med et konsollbord fra oss på Sleepo får du møbler som er både praktiske og stilige i hjemmet ditt. Enten du leter etter et oppbevaringsbord med oppbevaring, et marmoravlastningsbord eller et smalt avlastningsbord, garanterer vi at du finner det her!

Velg ditt nye konsollbord i flere forskjellige farger og design som konsollbord 90 cm, svart konsollbord, konsollbord marmor, konsollbord med hylle, konsollbord i tre, konsollbord valnøtt, konsollbord med skuffer og konsollbord hvitt. Våre relieffbord er også tilgjengelig i flere populære standardmål som 90 cm, 100 cm, 110 cm og 120 cm.

Lag et praktisk og samtidig stilig avlastningsområde i hjemmet med konsollbord fra flere kjente merker som Rowico, Hübsch, Cinas, Design Of, House Doctor og By On samt Sleepos eget merke Sleepo Collection.

Utforsk vårt brede utvalg av konsollbord og finn din favoritt!

Vi hjelper deg med å velge riktig konsollbord

Hvis du fremdeles er usikker på hvilken størrelse, modell eller materiale du skal velge på avlastningsbordet ditt, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: 08-20 87 70 for å stille spørsmål eller bestille et besøk i vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med å velge riktig konsollbord. Velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;