Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Classic Collection

Classic Collection designer stilige tepper, puter og tepper som du finner i mange forskjellige svenske hjem. Merket tilbyr håndvevde tepper laget av profesjonelle vevere fra India. Classic Collection har et utvalg som ikke bare er stort, men også av høy kvalitet med produkter av fantastiske materialer, med klassiske mønstre og i vakre farger. Resultatet er imponerende tepper, puter og tepper samt andre interiørdetaljer som gir karakter til hvert rom.

Om Classic Collection

For de av dere som foretrekker en tidløs design, kan vi tilby interiørdetaljer fra Classic Collection. Samlingen av håndlagde puter, tepper og tepper av høy kvalitet er håndlaget i India og unik i sitt slag.

Match tepper og puter

I det brede spekteret av kvalitetsprodukter finner du tepper i forskjellige materialer. Våre unike håndvevde ulltepper er laget av profesjonelle vevere i blant annet India. Ullmattene er både slitesterke og enkle å holde rene fordi ullens naturlige fett er smussavvisende. Velg mellom flere forskjellige størrelser, farger og mønstre. I Classic Collection finner du også flotte puter og tepper som matcher ullteppene. De myke komfortable teppene i børstet bomull er tilgjengelig i mange forskjellige farger. Du finner vakre håndlagde puter i både fløyel og bomull og i en rekke forskjellige farger og mønstre. Ved å velge en tidløs design i interiøret, varer stilen lenge uten å bli utdatert. Dette har Classic Collection stått for siden selskapet ble grunnlagt i 1995. Da importerte de håndknyttede tepper fra blant annet Pakistan og Tibet. I dag har de valgt å tilby tepper som er håndlaget av indiske vevere. Dette betyr at både tepper, tepper og puter kan ha små avvik, noe som er en del av sjarmen når noe er håndlaget. Hvert produkt som produseres for denne kolleksjonen skaper arbeid og bidrar til gamle håndverkstradisjoner. Ved å kjøpe Care & Fair-sertifiserte produkter som Classic Collection tilbyr, bidrar du til at arbeidstakerne jobber under humane forhold til rettferdige lønninger og at ulovlig barnearbeid ikke forekommer. Vi i Sleepo tilbyr deg gjerne denne kolleksjonen i god kvalitet som i tillegg til tepper og puter også har veldig spennende pynteputer. Vi tilbyr åpent kjøp i 14 dager, samt raske leveranser.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;