Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Senger & Madrasser

Leter du etter en ny seng? Her finner du et stort utvalg av rimelige senger av høy kvalitet. Hos Sleepo kjøper du sengen din trygt og sikkert og alltid med gratis hjemlevering. Velg mellom kontinentalsenger, køyesenger, barnesenger, og madrasser. Lag det perfekte soverommet med en ny seng som gir deg en god natts søvn og hjemmet et stilig utseende.

Populära sängar

Kjøp din nye rimelige seng og madrass fra oss på Sleepo!

Leter du etter en ny seng eller madrass? Da har du kommet til rett sted! Hos Sleepo tilbyr vi både senger og madrasser som garanterer deg en god natts søvn. I sengen bruker vi så mye som en tredjedel av livet vårt, og derfor tror vi i Sleepo at alle fortjener en virkelig god seng i god kvalitet med lang holdbarhet. I vårt sortiment finner du flere forskjellige senger til gode priser som passer til alle behov og aldre. Alt fra kontinentalsenger, køyesengerbarnesenger, madrasser og overmadrasser i forskjellige størrelser, modeller og farger. Velg mellom flere kjente merker og sove godt i din nye rimelige seng fra oss på Sleepo!

Senger og madrasser i forskjellige størrelser

Hos oss finner du både senger og madrasser i flere forskjellige størrelser og design slik at du får best mulig sovekomfort. Du finner våre senger og madrasser i størrelsene 80 x 200, 90 x 200, 105 x 200, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm og 180 x 210 cm som fås i flere fantastiske fine farger og gir soverommet ditt et løft. I tillegg til dette har vi også barnesenger, juniorsenger, sprinkelsenger, voksesenger, vugger og babymadrasser til gode priser. Hvis du har et mindre rom, kan vi anbefale å kjøpe en køyeseng eller loftseng for å maksimere plassen i rommet, du finner alt hos oss på Sleepo.se

Hvilken seng og madrass passer for deg?

Hvilken seng er best for deg, og hva bør du huske på når du kjøper en seng? Å kjøpe en seng er en stor beslutning og et møbel som du vil ha god bruk for i mange år. Har du en velfungerende seng og trenger du bare en ny madrass? Vi hjelper deg med alt dette og mye mer - Les sengeguiden vår for mer grundige instruksjoner!

For å få en så god søvn som mulig og en ergonomisk sovestilling, er det viktig å velge en seng og madrass som passer for din kroppstype og dine behov. Å velge fasthet på madrassen kan være en utfordring for mange, men noe som alltid er godt å huske på er at jo høyere kroppsvekt, jo fastere er sengen og madrassen du trenger for best sovekomfort. Jo lavere kroppsvekt du har, jo mykere madrass du trenger for best mulig komfort. Hvis du vanligvis sover på ryggen, anbefaler vi en litt mykere madrass, slik at hodet og nakken kan hvile komfortabelt. Hvis du sover på magen, foreslår vi en litt fastere madrass, slik at du ikke tøyer nakken, ryggen og midjen på feil måte. Selvfølgelig kan du også kjøpe komfortable dyner og puter fra oss samt sengetøy som dynetrekk, putetrekk og laken som passer til din personlige stil og smak. Hos oss er det noe for alle budsjetter og preferanser. Velkommen og kjøp den nye sengen din online hos oss i dag!

Søvngaranti

Vi synes det skal være enkelt, trygt og behagelig å kjøpe en seng fra oss, derfor tilbyr vi 90 dagers søvngaranti på flere av våre bestselgende senger. Vi tror også at det vil være mye mer rettferdig å la deg prøve den nye sengen hjemme i fred og ro i stedet for noen få minutter, fullt påkledd i en butikk.

Hvis den nye sengen din føles for myk eller for hard, gir vi deg muligheten til å endre komforten på sengen. Du trenger ofte tid til å venne deg til en ny seng, og vi vil derfor at du skal prøve sengen i minst 30 dager. Etter 30 dager og opptil 90 dagers bruk har du muligheten til å endre komforten i sengen, enten for en fastere eller mykere komfort.

Hvis du føler at du har valgt feil fasthet på den nye sengen din, kan du kontakte vår kundeservice for å få hjelp til å bestille en ny madrasskjerne i fast eller middels fasthet fra bare 500 SEK.

MERKNAD: En dobbeltseng (160 x 200, 180 x 200 og 180 x 210 cm) fra Sleepo Beds består av to madrasskjerner. Hvis du vil bytte ut begge sider av sengen, må du derfor bestille to nye kjerner for 500 SEK / stk.

En dobbeltseng (160 x 200 og 180 x 200) fra Jensen består av en hel madrasskjerne. Du må derfor bytte ut hele madrassen for 1000 SEK når du bytter fasthet.

Tilbudet gjelder alle Venus, Tellus, Dream og Jupiter fra Sleepo Beds kjøpt fra 1. juni 2018.

Kontakt kundeservice

Hvis du har flere spørsmål eller tanker angående senger og madrasser, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengetøyeksperter hjelpe deg med å velge riktig seng, velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;