Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Making Homes beautiful

Sleepo er en av Sveriges ledende forhandlere av møbler og hjemmeinnredning på nettet.

Møbler og hjemmeinnredning på nettet

Sleepo er en av Sveriges ledende forhandlere av møbler og hjemmeinnredning på nettet. Målet vårt er å tilby deg det aller beste innen møbler og interiør, og alltid streve for å forbedre og utvide sortimentet vårt for å tilby deg et moderne og godt assortiment. Vårt sortiment tilbyr møbler og interiør i henhold til budsjett og stil, hvor vi i dag tilbyr over 14 000 produkter fra en rekke kjente merker.

Hos Sleepo får du alltid profesjonell kundeservice via telefon og e-post fra vårt dedikerte personale som gjerne hjelper deg med spørsmål eller spørsmål. Sleepo tilbyr et av markedets beste kundetilbud med gratis frakt på hele sortimentet i hele Sverige, 14 dager med åpent kjøp, praktiske leveranser og sikre betalinger

Sikker e-handel

Sleepo er sertifisert av Trygg E-handel. Vi samler også inn anmeldelser ved hjelp av det uavhengige anmeldelsessiden Trustpilot, der vi har veldig gode vurderinger fra våre kunder. Vi kan derfor alltid garantere din sikkerhet, fra bestilling til levering.

Kundeservice og sikkerhet

Vi i Sleepo streber alltid etter 100% kundetilfredshet og ønsker at alle våre kunder skal føle seg trygge gjennom hele kjøpsprosessen. Derfor tilbyr vi sikre betalingsmåter via ledende betalingsleverandører, og du som kunde kan alltid spore bestillingen din fra ordre til levering. Du kan nå oss på e-post eller telefon dersom du ønsker å snakke med en av våre kunnskapsrike medarbeidere.

Bolagsinformation

Firmanavn: Sleepo AB
Organisasjonsnummer: 556857-0146
Adresse: Markvardsgatan 9, 113 53 Stockholm (Office & Showroom)
Mva-registernr.: SE556857014601
Registrert for F-skatt

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;